4 βραδινά σνακς που δε θα χαλάσουν τη δίαιτά σου!

Όταν είσαι σε δίαιτα και τροφοδοτείς τον οργανισμό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας με φυτικές ίνες,  πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι πολύ πιθανό λίγο πριν πέσεις για ύπνο να έχεις ένα ελαφρύ αίσθημα πείνας. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;
Σημειωτέον, ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του οργανισμού και την καλή λειτουργία του μεταβολισμού σου, επομένως συμβάλλει δραστικά στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά.
Παρακάτω θα βρεις 4 υγιεινά σνακ που δεν θα σου χαλάσουν τη δίαιτα και θα σε βοηθήσουν να κοιμηθείς με… γεμάτο στομάχι.

Μήλο με φυστικοβούτυρο

Κόψε μια φέτα μήλου και άπλωσε επάνω της μια κουταλιά του γλυκού φυστικοβούτυρο. Ο συνδυασμός των φυτικών ινών του μήλου με το υγιεινό λίπος του φυστικοβούτυρου θα σε χορτάσει χωρίς να σου προσδώσει περιττές θερμίδες. Συγκεκριμένα, μια τέτοια μερίδα έχει συνολικά 200 θερμίδες και 8 γραμμάρια σε λιπαρά.

Ροδάκινο με τυρί κότατζ

Πρόκειται για έναν «δυνατό» συνδυασμό πρωτεΐνης και φυτικών ινών με την ενίσχυση του ασβεστίου και της βιταμίνης C. Κόψε το ροδάκινο σε κομμάτια και βάλε μισή κούπα τυρί κότατζ. 150 θερμίδες και 0 λιπαρά!

Άπαχο γιαούρτι με σπόρους Chia

To γιαούρτι είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών. Σε ένα μπoλ πρόσθεσε σπόρους Chia που περιέχουν εκτός των άλλων και σίδηρο! 160 θερμίδες για 3 γραμμάρια λιπαρών.

Μπανάνα με ηλιόσπορους

Μια μπανάνα με δύο κουταλιές της σούπας ψημένους ανάλατους ηλιόσπορους προσφέρει υγιεινά λιπαρά καθώς και τρυπτοφάνη, ένα αμινοξύ που βοηθά το σώμα σας να δημιουργήσει μελατονίνη. Για 150 θερμίδες, 4,5 γραμμάρια λιπαρών.
Με πληροφορίες από womenshealthmag.com
 https://boro.gr/ 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς