Η «Μακεδονία» ένα από τα κομμάτια για να ολοκληρωθεί το «Νατοϊκό Κράτος»


Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή το δημοψήφισμα στα Σκόπια βλέπουμε όλες τις 

χώρες που δημιουργούν τις εξελίξεις στην περιοχή, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, είτε να επισκέπτονται την χώρα είτε να γίνονται δηλώσεις ώστε να πεισθούν οι πολίτες να ψηφίσουν την Συμφωνία.

Όλοι μιλάνε αναφέρονται πόσο σημαντικό είναι η χώρα αυτή να μπει στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε ώστε να γίνει βιώσιμο και να μην οδηγηθεί στην διάλυση.


Όμως ενώ για την Ελλάδα και για τους ίδιους τους Έλληνες είναι ένα εθνικό θέμα που η Συμφωνία αγγίζει τα όρια της παράδοσης της ιστορίας και την αποκοπή αυτής από την Ελληνική συνολικά, για τις υπόλοιπες χώρες, είναι ένα ακόμα κομμάτι του παζλ.

Από την Φιλανδία μέχρι την Τουρκία το ΝΑΤΟ δημιουργεί «σύνορα», και τα σύνορα αυτά αποκόπτουν η ελέγχουν το Ρωσικό φυσικό αέριο και τα συμφέροντα των Ρώσων γενικά. Τα Σκόπια είναι ένα κομμάτι που πρέπει να μπει στην θέση του.


Η Ελλάδα αποτελεί πλέον «σύνορα» του ΝΑΤΟ και στρατηγικό βάθος των ΗΠΑ, και για αυτό το λόγο βλέπουμε την αύξηση βάσεων , μέσων, στρατευμάτων και επενδύσεων των Αμερικανών

Στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο όπου βρίσκονται οι πηγές ενέργειας, το παζλ θα έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτό το διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί και το Δίκτυο μεταφοράς την ενέργειας.

Αυτό που μένει να ολοκληρωθεί είναι η προστασία αυτού του Δικτύου όχι από επιθέσεις, αλλά ο έλεγχος των κρατών και κυρίως της Αν. Μεσογείου και των Βαλκανίων. Και όταν αναφερόμαστε έλεγχο δεν εννοούμε τις κυβερνήσεις, εννοούμε τις κοινωνίες.

Η δημιουργία ενός «Νατοϊκού Κράτους» το οποίο παρέχει ασφάλεια στα κράτη – μέλη με αντίτιμο την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και των νατοϊκών βάσεων, θα είναι το ζητούμενο το επόμενο διάστημα.

Μέσα σε αυτά θα υπάρξουν και οι αλλαγές συνόρων, νέα κράτη όπως η «Μακεδονία», το Κόσοβο, που σημαίνει, έλεγχος, επιρροή και εξοπλισμοί




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)