Kopenhagen Fur: Ημερίδα διαλογής δερμάτων σε Έλληνες εκτροφείς – (120 Φώτο)


Με τη συμμετοχή 70 Ελλήνων φαρμαδόρων από Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαλογής δερμάτων και εποχιακές πληροφορίες, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το δημοπρατήριο της Kopenhagen Fur.

H ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε - για πρώτη φορά φέτος - στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ξηραντηρίου ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΙ (ΜΑΝΤΜΟΥΑΖΕΛ ΑΒΕΕ) στην Ποριά, ενώ κύριος υπεύθυνος ήταν ο αντιπρόσωπος της Kopenhagen Fur στην Ελλάδα, Λεωνίδας Μπούτης, ο οποίος και αποτέλεσε τον άμεσο κρίκο μεταξύ των Ελλήνων φαρμαδόρων και των Δανών υπεύθυνων του σεμιναρίου.


Βασικός στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναβαθμιστεί η τεχνογνωσία των Ελλήνων εκτροφέων, έτσι ώστε να παράγουν δέρματα πολύ καλής ποιότητας, καθώς και τα χρώματα, τις διασταυρώσεις και τα μεγέθη.



Οι Δανοί εκπαιδευτές ενημέρωσαν τους  Έλληνες εκτροφείς με πολύ χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, με τις ποσότητες δερμάτων, τις τιμές και τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα διεθνή δημοπρατήρια, ενώ παράλληλα έκαναν και μία εκτίμηση της αγοράς για τη νέα σεζόν.


Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο διευθυντής των δημοπρασιών της Kopenhagen fur κ. Per Knudsen, ενώ τις γνώσεις τους μετέφεραν και άλλα έξι στελέχη του δανέζικου δημοπρατηρίου.




sentranews.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς