Η θέση της ΑΕΚ για την τιμωρία του Ολυμπιακού: "Κάθε έννοια ισονομίας έχει καταλυθεί"


Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του Ολυμπιακού, με θέση που 
αφορά κυρίως την δική της βαριά ποινή και αναφέρει πως έχει καταλυθεί κάθε έννοια ισονομίας.

ΗΑΕΚ ήδη αμέσως μετά την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών και των δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, είχε κάνει λόγο για μια άδικη και εκτρωματική απόφαση. Αυτή την θέση, η Ένωση την επανέλαβε μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού με πρόστιμο.


Η ΑΕΚ κάνει λόγο για κατάλυση της ισονομίας και για αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος. Όχι επειδή δεν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, άλλωστε οι "κιτρινόμαυροι" δεν είχαν ασχοληθεί ούτε με μια περίπου αντίστοιχη ποινή του ΠΑΟΚ, αλλά επειδή στην Ένωση θεωρούν κατάφωρα άδικη την δική τους βαριά τιμωρία.

"Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός", αναφέρει η θέση της ΑΕΚ, η οποία δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη