ΔΕΗ: Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν με νέα προκήρυξη!


Ακόμα μία νέα προκήρυξη δημοσιεύτηκε, η οποία ανακοινώνει νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα:

Η Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών της ΔΕΗ, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν συνολικά τρία (3) άτομα, ένα (1) στην 2301 Αποθήκη Ασπροπύργου που εποπτεύεται από τον Τομέα Υλικού Προμηθειών και δύο (2) στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, της ΔΠΑΝ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 17/12/2018 και ώρα 13:00 στη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας της ΔΠΑΝ (Λ. Συγγρού 112, Κουκάκι), την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Η ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, διανέμεται από τη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας στην ανωτέρω Διεύθυνση.

Α. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ



A.1 ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

Για την κάλυψη των θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας 60 ημερομισθίων προτάσσονται οι υποψήφιοι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού ή του Νησιού, στον οποίο εδρεύει η Υπηρεσιακή μονάδα για την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις.

Σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων από υποψηφίους μόνιμους κατοίκους του Νομού ή του νησιού, οι θέσεις καλύπτονται από υποψηφίους όμορων Νομών ή Νησιών.

Α.2 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.

Οι υποψήφιοι, που έχουν ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα ανεξάρτητα οπό το εάν είναι έγγαμοι ή άγαμοι ή χήροι ή διαζευγμένοι, μοριοδοτούνται ως εξής:

Με μικρότερο ή ίσο των 5.000 ευρώ ετησίως με 250 μόρια.
Με μεγαλύτερο των 5.000 ευρώ και μικρότερο ή ίσο των 7.000 ευρώ με 180 μόρια.
Με μεγαλύτερο των 7.000 ευρώ και μικρότερο ή ίσο των 10.000 ευρώ με 100 μόρια.
Με υψηλότερο των 10.000 ευρώ με 0 μόρια.
A.3 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ....Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς