Η Samsung παρουσιάζει τα νέα της κινητά – Οι τιμές για την Ελλάδα


Η Samsung παρουσιάζει τα νέα της κινητά – Οι τιμές για την Ελλάδα
Στη 10η επέτειο από το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S η Samsung παρουσίασε την Τετάρτη στο Λονδίνο τη νέα σειρά S10, που περιλαμβάνει το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της νοτιοκορεατικής εταιρείας.
Το Samsung Galaxy Fold λειτουργεί ως τυπικό smartphone που όταν ξεδιπλωθεί “μεταμορφώνεται” σε tablet με οθόνη 7,3 ιντσών.

Samsung Galaxy Fold

Οι πωλήσεις του νέου smartphone-tablet θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα η Samsung παρουσίασε χθες τα νέα S10E, S10 και S10+ που χρησιμοποιούν την πρώτη Dynamic AMOLED οθόνη στον κόσμο. Η εταιρεία αναφέρει πως η νέα οθόνη έχει πιστοποίηση VDE για ζωηρά, φωτεινά χρώματα και την καλύτερη αναλογία αντίθεσης της βιομηχανίας σε μία κινητή συσκευή για ακόμα πιο σκούρα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά.
Η Samsung έχει δώσει επίσης βάρος στις κάμερες που περιλαμβάνονται στις συσκευές. Η νέα σειρά Galaxy S10 εισάγει νέα τεχνολογία στην κάμερα και προηγμένη ευφυΐα που διευκολύνει την λήψη μοναδικών φωτογραφιών και βίντεο:
  • Υπερ – ευρυγώνιοι Φακοί: Για πρώτη φορά σε σειρά S, η Galaxy S10 διαθέτει υπερ - ευρυγώνιους Φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών, που προσομοιάζει το ανθρώπινο μάτι.
  • Εγγραφή Bίντεο Υψηλής Σταθερότητας (Super Steady) - Υψηλής Ποιότητας: Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει μαγνητοσκόπηση Super Steady με τεχνολογία ψηφιακής
    σταθεροποίησης. Τόσο οι μπροστινές όσο και οι κάμερες πίσω όψης μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν μέχρι και UHD ποιότητα, και για πρώτη φορά στην βιομηχανία, η κάμερα πίσω όψης δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε HDR10+
  • Κάμερα AI (Τεχνητής Νοημοσύνης): Η σειρά Galaxy S10 μετατρέπει τις ήδη έξυπνες λειτουργίες σε ακριβέστερες με την Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit -NPU) που διαθέτει για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε χειροκίνητα κάποια από τις προηγμένες λειτουργίες της κάμερας. Η λειτουργία Βελτιστοποίηση Σκηνής (Scene Optimizer) τώρα πια μπορεί να αναγνωρίσει και να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τις επιπρόσθετες σκηνές χάρη στην NPU. Και με τη λειτουργία Προτάσεις Λήψεων (Shot Suggestion), η σειρά Galaxy S10 μπορεί να προτείνει αυτόματες συνθέσεις για να πλαισιώσετε την φωτογραφία σας καλύτερα από ποτέ.
Στη νέα σειρά επίσης περιλαμβάνονται λειτουργίες αντίστροφης φόρτισης (δηλαδή δυνατότητα φόρτισης άλλων συσκευών), λογισμικό για τη βελτιστοποίηση στη χρήση της μπαταρίας, της επεξεργαστικής ισχύος και της μνήμης, ευφυές wi-fi για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Το Galaxy S10e με οθόνη 5,8 ιντσών θα πωλείται στα 789 ευρώ, 

Το Galaxy S10 με οθόνη 6,1 ιντσών και αποθηκευτικό χώρο 128 GB θα πωλείται έναντι 939 ευρώ, ενώ η έκδοση με αποθηκευτικό χώρο θα τιμάται 1198,99 ευρώ.

Για τα S10+ οι τιμές έχουν ως εξής διαμορφώνονται στα 1039, 1299 και 1699 ευρώ για τα μοντέλα με 128 GB, 512 GB και 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)