Ευρωεκλογές 2019: Καλο…βλέπει Διαμαντίδη η Νέα Δημοκρατία

Ευρωεκλογές 2019: Καλο…βλέπει Διαμαντίδη η Νέα Δημοκρατία | Newsit.grΟ χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις ευρωεκλογές και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα από αυτά, αφού υπάρχουν φήμες πως η Νέα Δημοκρατία καλοβλέπει τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού.
Το αν ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα είναι στα τελευταία ονόματα που θα «κλείσουν» το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές ούτε επιβεβαιώνονται ούτε όμως και διαψεύδονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ούτως ή άλλως μπασκετόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ο Δημήτρης Διαμαντίδης να είναι ένας από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε η πληροφορία πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζεται το ενδεχόμενο να «κατεβάσει» στο δικό του ευρωψηφοδέλτιο τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Μοιραία δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να θελήσει η Νέα Δημοκρατία να κάνει… ρελάνς. Και απέναντι στον «δράκο» (αν φυσικά οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο Γιαννάκης δεχτεί) να θελήσουν να «κατεβάσουν» ένα αντίστοιχα «βαρύ» όνομα. Και ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι μια τέτοια κορυφαία επιλογή.

Τα τελευταία ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινωθούν είτε στο τέλος Μαρτίου είτε στις αρχές Απριλίου. Όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr, στην Πειραιώς θέλουν να δώσουν πανηγυρικό τόνο στις υποψηφιότητες και «γαλάζια» στελέχη μιλούν για «εκπλήξεις».

Σε αυτές δεν θα περιλαμβάνεται το όνομα του Σάκη Ρουβά. Δεν αποκλείεται όμως να είναι εκείνο του Γιώργου Αυτιά, αφού το ενδεχόμενο να είναι ο γνωστός δημοσιογράφος υποψήφιος στις ευρωεκλογές επανέρχεται στο προσκήνιο, παρά τη διάψευση από τη Μαρία Σπυράκη.

Στα ονόματα που έχουν συζητηθεί έντονα για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κι αυτά άλλων τριών δημοσιογράφων: του Μπάμπη Παπαδημητρίου, της Ελένης Βαρβιτσιώτη και της Βίκυς Φλέσσα.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)