ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χρυσός Ισαακίδη στο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό – Το πρώτο χρυσό για το πινγκ πονγκ της Καστοριάς (Φώτο)


Το πρώτο χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε η ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” σε Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου Θεσσαλονίκης στις 9-10/3/2019 και πήραν μέρος 178 αθλητές-τριες από 40 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια. Στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων ο Ισαακίδης Κων/νος με συνεχόμενες νίκες κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου εκεί αντιμετώπισε τον Αλεξούδη, αθλητή από την Ορεστιάδα όπου ήταν το νούμερο ένα φαβορί στην διοργάνωση. Ωστόσο, ο καστοριανός αθλητής επικράτησε εύκολα στον τελικό με σκορ 3-0 σετ κατακτώντας το πρώτο του χρυσό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισαακίδης ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητος και δίχως να χάσει σετ.
Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το τρίτο που κατακτά φέτος ο Ισαακίδης καθώς είχε προηγηθεί το χάλκινο τον Οκτώβριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Κοζάνης και το αργυρό τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
Επίσης στην κατηγορία των παμπαίδων αγωνίστηκαν οι αθλητές: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Γεώργιος. Στην κατηγορία των παγκορασίδων αγωνίστηκε η αθλήτρια Πληκαδίτη Θεοδώρα. Όλα τα παιδία πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.
Τέλος, οι καλές εμφανίσεις όλων των παιδιών αλλά και το χρυσό μετάλλιο του Ισαακίδη αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την πολύ καλή αλλά και συστηματική δουλειά που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.
Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές το Κένταυρου Καστοριάς είναι στις 17/3/2019 στην Κοζάνη με το 16o τουρνουά που θα διοργανώσει ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης μαζί με το Δήμο Κοζάνης.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς