Πώς να αποβάλλουμε από τη ζωή μας τη ζήλια και το φθόνο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς Σπύρος Παπαχρήστου

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1960 ΣΤΟ PERTH ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΤΟ 1970 ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΪΑ. ΟΜΙΛΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ: ΤΟ ΕΤΟΣ 1996 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ «AΡΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ» ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑΣ. ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ «ΡΟΥΓΚΟ ΠΑΡΤΥ» ΚΑΙ «ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΑΡΤΥ» ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ: ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΕΚΛΕΧΘΗΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΕΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΙΑΤΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ & ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΔΡΥΣΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ «OSSIDORRA BY SPIROS MADE IN ITALY» ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΚΑΝΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ, ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια