ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σ. Αδαμόπουλος: Να πάτε στο Δήμο να μάθετε τι έγιναν τα ποδήλατα

Για συκοφαντίες οι οποίες δεν μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχονται, κάνει λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, αναφορικά με την τύχη των ποδηλάτων του ευρωπαΙκού προγράμματος.
Όπως ανέφερε, «ο κόσμος θεωρεί ότι τα έχουμε εμείς στη Νομαρχία, ενώ κυκλοφορούν και άλλες φήμες που δεν μπορώ να της εξηγήσω και με έχουν κάνει έξαλλο. Τα ποδήλατα έχουν παραδοθεί στο δήμο Καστοριάς και την εταιρεία Μακεδνός από το 2017. Εάν θέλει να τα χρησιμοποιήσει ο δήμος ούτε το γνωρίζω, ούτε με αφορά. Ο ποδηλατικός σύλλογος που ενδιαφέρθηκε για τα ποδήλατα ας πάει στο Δήμο να μιλήσει με αυτούς. Εμείς δεν μπορούμε να ασχολούμαστε άλλο με αυτό».

Μάλιστα όπως ενημέρωσε ο κ. Αδαμόπουλος, τα εν λόγω ποδήλατα ζητήθηκαν προς χρήση από Ποδηλατικό Σύλλογο της Καστοριάς «Έπεσαν από τα σύννεφα όταν τους είπα πως από το 2017 έχουν παραδοθεί στο Δήμο Καστοριάς και συγκεκριμένα στην εταιρία Μακεδνός. Επιτέλους πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως τα ποδήλατα που πήραμε μέσω προγραμματικής σύμβασης, παραδόθηκαν στον Δήμο Καστοριάς εδώ και δύο χρόνια, γεγονός που αποδεικνύεται και μέσω των εγγράφων. Δεν ξέρουμε πού τα πήγανε και τι σκοπεύουν να κάνουν με αυτά. Η ευθύνη έφυγε από την Π.Ε. Καστοριάς, οι αρμοδιότητες μας πάνω σε αυτό το θέμα ήταν και είναι συγκεκριμένες».

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε ακόμα ένα παράπονο. Συγκεκριμένα άκουσε να λένε για τον ίδιο πως «Ο Αδαμόπουλος δεν ξέρει τι του γίνεται, άλλοι κάνουν κουμάντο εκεί μέσα», η απάντησή του ως προς αυτό είναι η ακόλουθη «Δεν ανέχομαι τέτοιου είδους δηλώσεις. Εάν το ξανακούσω, θα κινηθώ δικαστικά εναντίον εκείνου που διαδίδει αυτές τις συκοφαντίες».



Ανάλογη είναι και η τύχη του ηλιακού σκάφους το οποίο και αυτό έχει παραδοθεί στον Δήμο Καστοριάς «Το βλέπουμε όλοι παρκαρισμένο και όλοι αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιείται. Η Αντιπεριφέρεια δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον επί του θέματος».

https://sentra.com.gr/

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς