Δυτική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, περιφερειακές εκλογές. « Πονοκέφαλος» για την Ν.Δ και τον Γ. Κασαπίδη η απόφαση να κατεβάσει και η Χρυσή Αυγή ψηφοδέλτιο για τις εκλογές

Η ΝΔ στην δυτική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ βλέπει καθημερινά την αλλαγή στο αρχικό κλίμα.

3 περιπου μήνες τώρα  και ο Γ.Κασαπίδης αλλά και το όποιο επιτελείο του, ασχολούνται σχεδόν στο 100% με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου χωρίς να δίνουν την μεγάλη βαρύτητα στην δημιουργία ενός προγράμματος που θα μπορούν να δουν και να μελετήσουν οι πολίτες όχι για 3-4 βδομαδες.
Ταυτόχρονα μετά τα πολλαπλά λάθη στα ψηφοδέλτια ήρθε και η είδηση ότι κατεβάζει ψηφοδέλτιο και η Χ.Α
Δελτίο Τύπου:
Το Σάββατο 20 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα στο κέντρο “Αμερικάνος” στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές.
Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ιωάννης Λαγός και Θανάσης Κωνσταντίνου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Χρήστος Σαββουλίδης.
Σάββατο 20 Απριλίου, κέντρο “Αμερικάνος”, 20:00, Πτολεμαΐδα 




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη