ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σε ευχάριστο κλίμα η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου RE/MAX Key της Ε.Π.Σ. Καστοριάς (Φώτο)


Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου RE/MAX Key της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μεσοποταμίας.

Παρών στην συνέντευξη, εκτός από τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ, έδωσαν οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ του τελικού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» και     «ΔΟΞΑ» ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, οι δύο προπονητές των ομάδων, οι αρχηγοί, καθώς και ο διαιτητής του 41ου Τελικού Κυπέλλου, ο Βασίλης Πολυχρονίου.



Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου συνεχάρη τα δύο σωματεία για την πορεία τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και την πρόκρισή τους στον Τελικό Κυπέλλου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Τελικό, που όπως τόνισε αποτελεί μια γιορτή ποδοσφαίρου και σημασία έχει η συμμετοχή και όχι το τελικό αποτέλεσμα, ενώ κάλεσε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού να δώσει παρών σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.



Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων, οι προπονητές και οι αρχηγοί, τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως άλλωστε είθισται σε μία τέτοια γιορτή και να κερδίσει το ποδόσφαιρο.

 Τέλος, όπως πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, πριν την έναρξη του Τελικού και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, ξεχωριστή νότα στην όλη ατμόσφαιρα θα προσφέρουν τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων της Μεσοποταμίας, όπως η Εύξεινος Λέσχη Μεσοποταμίας και ο Σύλλογος Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών "Άγιος Δημήτριος" Μεσοποταμίας.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς