ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πραγματική γιορτή ποδοσφαίρου το 2ο Φεστιβάλ «LARRY» με την λήξη και βράβευση των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ Καστοριάς (Φώτο)


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών Ακαδημιών των ομάδων της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την ολοκλήρωση και το τέλος μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου 2018/2019 με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα.



Με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδωσαν και φέτος  το παρόν στο ραντεβού. Μετά από μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά για όλους τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών Κ -12 και Κ-14 του νομού μας η ΕΠΣ έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή λήξης που συμμετείχαν ενεργά οι ομάδες στα πρωταθλήματα υποδομών.


Κάτω από το βλέμμα των πολυάριθμων θεατών και γονέων οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ελεύθερα παιχνίδια, χωρίς διαιτητές και χωρίς βαθμολογία. Από πλευράς ΕΠΣ ο πρόεδρος συνεχάρη όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα.


Στο μήνυμά του ζήτησε από όλους τους υπεύθυνους των Ακαδημιών να προωθούν με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθε», τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα και από τους γονείς να αφήνουν τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος.


Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά θα ξεκινήσει πάλι την επόμενη αγωνιστική περίοδο.




Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις βραβεύσεις, την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα Κ-14 ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ και Κ-12 ομάδα του Α.Ο ΚΑΣΤΩΡΑ.


Σε όλες τις άλλες ομάδες έγινε απονομή διπλωμάτων. Σκοπός των πρωταθλημάτων των Ακαδημιών είναι η προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας των ομάδων που συμμετέχουν και στοχεύουν στην ενίσχυση του αθλητικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού προφίλ των μικρών ποδοσφαιριστών του νoμού μας.

Μετά το τέλος των αγώνων και τις ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

sentranews.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)