ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Καστοριά

Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα κάνει περιοδεία στην Κοζάνη και την Καστοριά, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων, την Τετάρτη 8 Μαΐου.
Στις 08:30 θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης όπου θα συνομιλήσει με τη διοίκηση αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Στις 09:30 θα βρεθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, στις 10:00 στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και στις 10:30 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων για ΑμΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».
Κατόπιν, θα αναχωρήσει για την Καστοριά. Στις 12:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καστοριάς και κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με συλλόγους ΑμΕΑ της περιοχής.
Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής θα επιστρέψει στην Κοζάνη και στις 16:00 θα συναντηθεί στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης με 15 Ποντιακούς Συλλόγους. Στις 17:00 θα επισκεφθεί τον Σύλλογο ΑμΕΑ Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης και στις 19:00 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση – συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στο «Cafe Avantzo».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη