Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη


Η Όλγα Πουταχίδου, του Πέτρου, γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1976 και είναι μητέρα ενός παιδιού.


Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ψυχολογίας (1998) του Πανεπιστημίου  Κρήτης (Ρέθυμνο), όπως επίσης και πτυχιούχος της Σχολής Κοινωνιολογίας (2002) του ιδίου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (2013).

Εργάζεται, από το 2003, σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) ως ψυχολόγος. Υπήρξε υπεύθυνη του Κ.Ε.Κ. & Αποκατάστασης Α.Μ.Ε.Α. Νομού Κοζάνης (2003 έως 2012). Είναι μέλος της Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ.) στην Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση Νομού Κοζάνης από το 2015. Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (2007 έως 2015) παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, καθώς και σε ομάδες διαχείρισης κινδύνων και κρίσεων. Προσέφερε τις υπηρεσίες της, ως εκπαιδεύτρια/ψυχολόγος, στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας Πτολεμαΐδας και στην Πυροσβεστική Ακαδημία/Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, όπως επίσης και στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πτολεμαΐδας, ως σύμβουλος ψυχολόγος από το 2012. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στο τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας (2014) και εκλεγμένη στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Πτολεμαΐδας (2018), έχοντας τη θέση της υπεύθυνης γυναικών.

Συμμετείχε, ως εισηγήτρια, σε επιμορφωτικές ημερίδες, σε συνεργασία με σχολικούς συμβούλους ειδικής και γενικής εκπαίδευσης, καθώς και με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολικών μονάδων. Συμμετέχει σε προγράμματα εθελοντικής δράσης σε όλη την Ελλάδα.

Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς