ΚΑΣΤΟΡΙΑ - IEEE Week 2019 στο ΤΕΙ Καστοριάς

Θέμα: Report IEEE Week 2019 – Kastoria





Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το IEEE Week 2019 που διοργάνωσε το φοιτητικό παράρτημα του IEEE του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και πραγματοποιήθηκε από Δευτέρα 13 Μαΐου έως και Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.
Η εβδομάδα εκδηλώσεων του IEEE ξεκίνησε με το Membership Day την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις παροχές του IEEE και τις δράσεις του Φοιτητικού μας παραρτήματος, καθώς επίσης και για τους μελλοντικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας.
Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε Coffee Talk στο Διδακτήριο και έγινε ενημέρωση για τις δράσεις του Women in Engineering. Ακολούθησε το workshop με θέμα «WordPress for beginners – Make your first personal site!» που είχε ως στόχο την απόκτηση βασικών γνώσεων για την δημιουργία ενός προσωπικού ιστοχώρου.
Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 υλοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα «LaTeX – Συγγραφή Επιστημονικών Κειμένων» σε συνεργασία με την Πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής κα. Καλογηράτου Ζαχαρούλα, όπως επίσης και τους Επιστημονικούς συνεργάτες κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και κ. Σίσια Γεώργιο. Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν η γνωριμία των ενδιαφερόμενων με το LaTeX και την συγγραφή κειμένων στους τομείς της Πληροφορικής και των Μαθηματικών.
Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 διοργανώθηκε η 7η Ετήσια Ημερίδα όπου αρχικά ο Counselor του Φοιτητικού Παραρτήματος κ. Μιχάλας Άγγελος έκανε παρουσίαση με θέμα «Υπηρεσίες Drone σε αρχιτεκτονικές δικτύων 5G». Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν projects φοιτητών σχετικά με το Cloud Computing και το Digital Reality και στο τέλος πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις δράσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του φοιτητικού παραρτήματος.
Το IEEE Week ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 με το workshop με θέμα «Unity Workshop – Introduction to Augmented Reality» όπου αρχικά έγινε μία εισαγωγή στην επαυξημένη πραγματικότητα και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα απαραίτητα εργαλεία για την δημιουργία μιας Android AR εφαρμογής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τον Counselor του Φοιτητικού μας Παραρτήματος κ. Μιχάλα Άγγελο , την Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής κα. Καλογηράτου Ζαχαρούλα, όπως επίσης και τους Επιστημονικούς συνεργάτες κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και κ. Σίσια Γεώργιο καθώς επίσης και όλους όσους παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην διοργάνωση.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη