Saga Furs-Δημοπρασία Ιουνίου και επιπλέον χρηματοδότηση για την παγκόσμια ομοσπονδία γούνας



Saga Furs-Δημοπρασία Ιουνίου

Η επιθεώρηση θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου και οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν από 10 έως 17 Ιουνίου. Η προσφορά θα αποτελείται από 3.8 εκατομμύρια μινκ σορταρισμένα σύμφωνα με τα standard της Saga Furs, τα οποία είναι και καλύτερα του κλάδου. Θα προσφερθεί ένα μεγάλο εύρος τύπων, μεγεθών και ποιοτήτων.
Επίσης, θα δημοπρατηθούν 620 000 Saga fox, συλλογή Blue fox, Blue Shadow fox και Blue Frost fox, καθώς και 150 000 Karakul. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της Fur Harvesters.
Έχετε δηλώσει συμμετοχή; Καλό είναι να δηλώσετε ώστε να τα βρείτε όλα έτοιμα κατά την την άφιξή σας.



Saga Furs εισάγει επιπλέον χρηματοδότηση για την IFF / Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας

Ο παγκόσμιος κλάδος της γούνας αντιμετωπίζει αρκετά σημαντικά ζητήματα. Η ΙFF έχει αφιερώσει πολλούς πόρους στην αντιμετώπιση των πολιτικών προκλήσεων των διαφόρων προτάσεων για απαγόρευση της γούνας. Πρόσφατα αυτό επεκτάθηκε και στον κλάδο του εμπορίου και πωλήσεων γούνας από αυτόν της απαγόρευσης εκτροφείων, όπου υπήρχε αυξημένη κινητικότητα έως σήμερα.

Πολλοί από εσάς θα γνωρίζεται ότι υπάρχει μια πρόταση για την απαγόρευση εμπορίου και πωλήσεων γούνας σε αρκετές περιοχές της Βορείου Αμερικής συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης. Εάν αυτές οι απαγορεύσεις εφαρμοστούν, θα υπάρξει τεράστια αρνητική επίδραση στον παγκόσμιο κλάδο της γούνας, από την Ασία έως την Ευρώπη, πιθανόν ενθαρρύνοντας άλλες χώρες να ακολουθήσουν.

Αυτή η πρόκληση απαιτεί μια άμεση, από κοινού, αντιμετώπιση από τον παγκόσμιο κλάδο της γούνας. Επιπλέον χρηματοδότηση για ένα αποτελεσματικό σχεδιασμό αντιμετώπισης θα πρέπει να συγκεντρωθεί από αρκετές πηγές, προκειμένου να σταματήσουμε τις προτάσεις απαγόρευσης.

Η Saga Furs πάντοτε υποστήριζε τις κοινές προσπάθειες του κλάδου και τις πρωτοβουλίες που συντόνιζε η IFF. Για να επισπεύσει τις άμεσα απαιτούμενες ενέργειες που χρειάζονται, η Saga Furs, στις δημοπρασίες Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2019, θα συλλέξουν ένα ειδικό ποσό υπέρ της αντιμετώπισης της απαγόρευσης της γούνας, το οποιο θα ανέρχεται στα € 0.15 ανά δέρμα (mink, fox και Finnraccoon). Αυτό το ποσό θα καταβληθεί εξολοκλήρου στην IFF για να χρηματοδοτηθεί ο σημαντικός αυτός σκοπός.
http://customers.anpdm.com/shared/images/pixel.gif




http://img2.anpdm.com/Sagafurs/Saga_yearofthepig-01-low.jpg
http://customers.anpdm.com/shared/images/pixel.gif
Top Lots που δεν πρέπει να χάσετε

Γιορτάστε το Έτος του Χοίρου με την νέα Μασκότ Top Lot τον Elton, ο οποίος φέρνει αξιόπιστες συνεργασίες στις επιχειρήσεις σας και επιτυχίες.

Τα Top Lot του Ιουνίου είναι τα εξής : Το Blue Frost Fox Top Lot το οποίο θα δημοπρατηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου, το Blue Shadow Fox Top Lot στις 11 Ιουνίου; το Silverblue female mink στις 13 Ιουνίου και το Brown female mink θα δημοπρατηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Ο Elton σηματοδοτεί την ευμάρεια, τον πλούτο, την τύχη και την χαρά. Είναι χειροποίητος και έχει κατασκευαστεί με τα καλύτερα γουνοδέρματα Pearl Saga® στο Saga Furs Design Centre.
http://customers.anpdm.com/shared/images/pixel.gif



Εκποίηση 50.000 γουνοδερμάτων Karakul
Η προσφορά των karakul θα χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα θα είναι η κανονική δημοπρασία και το δεύτερο η εκποίηση. Κυρίως θα πωληθούν γουνοδέρματα κανονικής ποιότητας στην κανονική δημοπρασία, ενώ στην διαδικασία εκποίησης θα προσφερθούν χαμηλότερης και εμπορικής ποιότητας γουνοδέρματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ Mr. Kari Huotari (kari.huotari@sagafurs.com).
http://customers.anpdm.com/shared/images/pixel.gif


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη