Νέα πρόσωπα στην καινούργια σεζόν στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και μπαίνουν πλέον στο πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν, το οποίο θα ακολουθήσουν ως 
την προσεχή Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να συνεχιστεί η προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους από την προσεχή Δευτέρα (1/7).

Το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, έδωσαν ήδη οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Ροντρίγκο Σοάρες, Ενέα Μιχάι, Δημήτρης Μελιόπουλος και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αλλά και οι Λάμπρου, Δεληγιαννίδης Μελίσσας που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους σε Φορτούνα Σιτάρντ, ΟΦΗ και Λαμία αντίστοιχα. Στην προετοιμασία της Ολλανδίας θα πάρει μέρος και ο Εργκους Κάτσε που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Χατζηϊσαϊας, αλλά για τους δυο αυτούς ποδοσφαιριστές γίνεται αναζήτηση για τον περαιτέρω δανεισμό τους.

Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, είναι και οι προαχθέντες από την Κ-19 του Δικεφάλου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Μαρκόφσκι και οι νεαρότεροι Παπαδόπουλος και Ταλιχμανίδης. Οι διεθνείς αναμένονται μετά την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη