ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ας δούμε ποιος είναι ο υπ.Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ για το νομό Καστοριάς Θεοφύλακτος Ζυμπίδης ζητώντας από όλους συναίνεση συνεργασία και χαμηλούς τόνους με στόχο την σοβαρή διεκδίκηση και την τοπική συνεργασία όλων.

Ας δούμε ποιος είναι ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης 

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Μεσοποταμία Καστοριάς. Είναι παντρεμένος  με την Σαρβανίδου  Μαρία  υπάλληλο  της Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς με την οποία απέκτησε ένα  γιό. 
Eίναι Λογιστής- Φοροτεχνικός και Δάσκαλος Σχολής Οδηγών.
Εργάσθηκε  ως ανεφοδιαστής αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Σκιάθου και στο αεροδρόμιο  ΄΄ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄ Θεσσαλονίκης.   Από το 2009 διατηρεί ιδιόκτητο Λογιστικό  Γραφείο  και Σχολή Οδηγών  στην Μεσοποταμία.
Το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός  Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας με τον Συνδυασμό του κου Θ.Καρυπίδη.
 Διετέλεσε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως εντεταλμένος  Σύμβουλος  σε θέματα Γουνοποιίας, ως Αντιπεριφερειάρχης  Παιδείας-Τουρισμού-Πολιτισμού και σήμερα  Πρόεδρος της Εταιρείας  Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.
 Ως  Υπεύθυνος  του Τουρισμού- Πολιτισμού ,έλαβε μέρος στην συνδιοργάνωση πολλών  Τουριστικών,  Θρησκευτικών Εκθέσεων , Φεστιβάλ Τουρισμού , εντός και εκτός  Ελλάδος.
   Ως  Αντιπεριφερειάρχης  Παιδείας-Τουρισμού- Πολιτισμού είχε στενή συνεργασία με  τα Σχολεία της Περιφέρειας και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αντιμετωπίζοντας   με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματά τους.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη