Προβολή της Ελληνικής γούνας στην Μόσχα


Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα πρόκειται να διοργανωθεί εκδήλωση – επίδειξη της Ελληνικής Γουνοποιίας στις 7-8-9 Οκτωβρίου 2019 στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα .

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα, Enterprise Greece , την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με την υποστήριξη των Πρωτοβαθμίων Σωματείων – Μελών της (Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς ο Προφήτης Ηλίας , Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, Σύνδεσμο Γουνοποιών Άργους Ορεστικού ΄, Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας ο Προφήτης Ηλίας ) ,ΕΒΕ Κοζάνης & ΕΒΕ Καστοριάς.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προβολή της Ελληνικής Γούνας αλλά και η ενίσχυση της εικόνας της, συγκρίνοντας την με άλλες ανταγωνιστικές χώρες.

Στην εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν το ανώτερο έως 15 ελληνικές επιχειρήσεις και ο αριθμός των γούνινων ενδυμάτων που πρόκειται να εκτεθούν θα είναι το ανώτερο έως 40 τεμάχια (ενδύματα ) ανά επιχείρηση .

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης των ενδιαφερομένων από τους διοργανωτές (ώρες από 10:00 έως 13:00 στο τηλ. 24670 22171) και κατόπιν αιτήσεων που θα κατατεθούν μέσω e-mail (helfurfe@otenet.gr) στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για πληροφορίες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα Πρωτοβάθμια σωματεία στα οποία ανήκουν καθώς και με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη