Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: «Επαίσχυντη η συμφωνία των Πρεσπών»

Επαίσχυντη χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης ο βορειοελλαδίτης υφυπουργός έδειξε ποια είναι η οπτική της νέας πολιτικής ηγεσίας στο Μακεδονίας Θράκης και αναμένουμε  να δούμε αν η δήλωση του αντικατοπτρίζει και την επίσημη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Καράογλου επεσήμανε ότι η Μακεδονία είναι σε αναβρασμό εξαιτίας της επαίσχυντης όπως την χαρακτήρισε συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δήλωση πάντως κινείτε σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι σήμερα επίσημη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης και έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα όσα προσπαθεί να παγιώσει ο διεθνής παράγοντας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον να αποτυπωθεί αν ήταν μια προσωπική θέση ( δεν παύει όμως να την έκανε με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης) σε συνέχεια της προεκλογικής περιόδου ή αν όντως δούμε κάποια αλλαγή πολιτικής με πρωτοβουλίες ακύρωσης της συμφωνίας ή επαναδιαπραγμάτευσης.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη