ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε... σχεδόν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της προπωλήσεις για την συναυλία του Καρρά στη Μεσοποταμία

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει εξαντληθεί το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων της προπώλησης για την μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Δάσος Μεσοποταμίας που διοργανώνει η Αστραπή  σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Σύλλογο.

Αν και η  προπώληση ξεκίνησε πριν μερικές  μέρες την (Πέμπτη 8 Αυγούστου) έχει πουληθεί το  μεγαλύτερο μέρος των  εισιτηρίων της προπώλησης  και απ' ότι φαίνεται θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες.

Όσοι ενδιαφέρεστε να προμηθευθείτε εισιτήρια, τα σημεία προπώλησης είναι: YOLO cafe bar (είσοδος Μεσοποταμίας) , Coffe Land (απέναντι από την εκκλησία Μεσοποταμίας) , Coffee Brown Καστοριά , Vodafone Τριανταφύλλου Δημήτρης (Καστοριά) , Super περιπτερακι ( Άργος Ορεστικό ), xpress market Χρόνης (Πλατεία Μεσοποταμίας), Δισκοπωλείο "ΜΕΛΩΔΙΑ" Κωνσταντουλάκης Χρήστος (Γ.Ρίζου Λαζάρου και Αθηνάς 2, Καστοριά ) και στο Αναψυκτήριο του Δάσους Μεσοποταμίας. 

Τιμή εισιτηρίου προπώληση 10€, στην είσοδός 15€

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς