ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Επισκέψεις κλιμακίου της ΝΔ στην Καστοριά (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04/9 και την Πέμπτη 05/90 επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Βουλευτές της Ν.Δ. κ. Σπανάκης Βασίλειος –Πέτρος (Βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών), κ. Νικολακόπουλο Ανδρέα (Βουλευτή Ν. Ηλείας) και τον Βουλευτή του νομού Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια στο πλαίσιο της ομιλίας του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ. Σκοπός της επίσκεψης του κλιμακίου ήταν να μεταφερθεί  στον κόσμο το  μήνυμα  ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη και με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ να μεταφέρουν τον παλμό των αλλαγών των επόμενων ημερών σε όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς επίσης να ακούσουν και να καταγράψουν προβληματισμούς και προβλήματα. Η μεγάλη ανταπόκριση τόσο των φορέων όσο και του κόσμου στην κεντρική ομιλία.
Εξαίρετοι τόσο οι Βουλευτές επισκέπτες μας, όσο και ο τοπικός βουλευτής συναντήθηκαν με τους παραγωγικούς φορείς, και πραγματοποίησαν πλήθος επισκέψεων συνοδευόμενοι από μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και τον Πρόεδρο μας. Είχαμε την ευκαιρία μαζί με  το  κλιμάκιο Βουλευτών, να δεχτούμε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, να επισκεφτούμε τον τάφο του Παύλου Μελά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να ακούσουμε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τόσο των φορέων της Αυτοδιοίκησης, όσο και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, απλών πολιτών, κομματικών στελεχών αλλά και να επισκεφτούμε αρκετές Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού.



       Ο Πρόεδρος                                                                                                               ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς



 Στέργιος Αδάμ   















Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς