Τι θα προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση για τις ποινές των ομάδων

Γήπεδο ποδοσφαίρου φαίρεση από 5 έως και 10 βαθμούς θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η νομοθετική ρύθμιση, η οποία αφορά σε αδικήματα ομάδων, και αναμένεται άμεσα να κατατεθεί στη Βουλή.


Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στο υπουργείο Αθλητισμού, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Τη νομοθετική ρύθμιση προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ταυτόχρονα ανακοίνωσε και τη διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα της ΝΔ: «Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η υβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη. Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται  άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού» είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών». 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς