Διακήρυξη δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση συνολικής έκτασης 5.997,03 τ.μ. στο αγρόκτημα Πευκοφύτου, νομού Καστοριάς

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Διακήρυξη δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση συνολικής έκτασης 5.997,03 τ.μ. στο αγρόκτημα Πευκοφύτου, νομού Καστοριάς για αναπτυξιακό σκοπό και συγκεκριμένα μόνο για υδρομάστευση πηγών


ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Έχοντας υπόψη:

Την αριθμ. 24715/14-2-2020 αίτηση της εταιρείας «ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε.» με την οποία ζητάει την κατά χρήση παραχώρηση συνολικής έκτασης 997,03 τ.μ., από κοινόχρηστο τεμάχιο άνευ αριθμού αγροκτήματος Πευκοφύτου για αναπτυξιακό σκοπό και μόνο για υδρομάστευση πηγών.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι

Τη διεξαγωγή δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση έκτασης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 4 κ΄ 10 του Ν.4061/2012, με τους ακόλουθους όρους και τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

Χρόνος και Τόπος Διεξαγωγής Δημοπρασίας.

Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα γίνει στο γραφείο 1 του 1ο ορόφου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (κτήριο πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς), θα είναι φανερή και προφορική σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.4061/2012 και θα διενεργηθεί από την Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών Καστοριάς στις 23 Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης στις 09:51 π.μ. και ώρα λήξης στις 09:59 π.μ. Επίσης ο χρόνος της δημοπρασίας είναι δυνατόν να παραταθεί με απόφαση της επιτροπής εφόσον η διαδικασία υποβολής προσφορών είναι ενεργή.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)