Γιατρός με κορονοϊό εξομολογείται: Γιατροί και νοσηλευτές κλαίνε βουβά όταν πεθαίνουν οι ασθενείς (Βίντεο)

Γιατρός με κορονοϊό εξομολογείται: Γιατροί και νοσηλευτές κλαίνε βουβά όταν πεθαίνουν οι ασθενείς (video)Η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει όλο τον κόσμο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τον νέο κορονοϊό. Ένας γιατρός από τη Βρετανία που νόσησε και ο ίδιος, εξομολογείται
στο BBC ότι δεν είναι λίγες φορές που έχει δει το προσωπικό του νοσοκομείου να κλαεί βουβά όταν οι ασθενείς πεθαίνουν. Πώς περιγράφουν μια “τυπική” βάρδια στο νοσοκομείο εκείνος και οι συνεργάτες του.
Εκπαίδευσε την τρίχρονη κόρη του να ξέρει πώς να καλέσει βοήθεια αν χρειαστεί
Ο γιατρός Harmandeep Singh είναι σύμβουλος στο νοσοκομείο Ealing στο Δυτικό Λονδίνο. Αυτός και η σύζυγός του νόσησαν από τον ιό και έχουν εκπαιδεύσει την μικρή τους κόρη να καλέσει το 999 σε περίπτωση που χρειαστούν επείγουσα βοήθεια. 
Ο γιατρός μιλώντας στο BBC τονίζει ότι ανησυχεί για την εξάπλωση του κορονοϊού στη Βρετανία, παρόλο που όπως όλα δείχνουν ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί.

“Μοιάζουμε με ghostbusters”

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο οι γιατροί του νοσοκομείου είναι εξουθενωμένοι αλλά δεν χάνουν το χιούμορ τους. Ένας λέει χαρακτηριστικά: Μπορεί να μοιάζουμε με ghostbusters ( ταινία του 1984 με παραψυχολόγους που φορούν στολές εξολοθρεύοντας φαντάσματα)  με τις στολές αυτές αλλά είναι για την προστασία τη δική μας και των ασθενών.

Δείτε πώς περιγράφουν μια "τυπική" βάρδια στο νοσοκομείο:




Mε πληροφορίες από το BBC

 news4health.gr 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)