Συνεχίζει τις επαφές ο Συντονιστής του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Κωνσταντίνος Μουσουρούλης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Φώτο)

Συνεχίζει τις επαφές ο Συντονιστής του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
Κωνσταντίνος Μουσουρούλης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνοδευόμενος από
τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γιώργος μαζί με τον Συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Τσιούμαρη Γρηγόριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης κ. Κιάνα Στέργιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο πραγματοποίησαν επίσκεψη αρχικά στο Διοικητήριο της ΔΕΗ και μετά στην υπό κατασκευή Μονάδα V.
Αργότερα επισκέφτηκαν τον Δήμο Εορδαίας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Πλακεντά Παναγιώτη με κύριο θέμα συζήτησης τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια συναντήθηκαν με μέλη της Αντιπολίτευσης του Δήμου.
Ακολούθησαν συναντήσεις με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας και του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ – Σπάρτακος στο Δημαρχείο Εορδαίας.
Η Τρίτη μέρα του προγράμματος ολοκληρώθηκε με συνάντηση με τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ, τον Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ, αλλά και με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Ένωση» στο Δημαρχείο Εορδαίας.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)