Μήνυμα της ΔΕΕΠ Καστοριάς για της Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την εκπλήρωση των ονείρων σας, τις σπουδές σας και την μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία.Για να φτάσετε μέχρι εδώ θυσιάσατε πολλά και εργαστήκατε σκληρά.

Η εφετινή σχολική χρονιά, λόγω των συνεπειών της πανδημίας, ήταν δυσκολότερη των προηγουμένων. Με πρωτόγνωρες συνθήκες, με κλειστά σχολεία, αλλά με ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με αρωγούς στην προσπάθεια σας τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, παρά τις δυσκολίες.

Σήμερα τελειώνει η εκπαιδευτική – μαθητική σας διαδρομή και σε λίγο καιρό θα είστε έτοιμοι να επιλέξετε τον επόμενο σημαντικό σταθμό στην ζωή σας.

Αλλά και όσοι δεν κατορθώσετε να εκπληρώσετε τους στόχους αυτή την φορά, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα σας δοθούν και άλλες πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες.

Πολλές ευχές και στις οικογένειες σας που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που δίνει τον δικό του αγώνα για την προετοιμασία σας αλλά και για την διενέργεια των εξετάσεων.



Για την Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς


Ο Πρόεδρος


                    Βελλίδης Βασίλειος


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη