Φρικτός θάνατος για 3χρονο: Έπεσε από παράθυρο και τον κατασπάραξαν σκυλιά


Η μητέρα του παιδιού έδωσε μάχη για να βγάλει το παιδί από τα σαγόνια των σκυλιών

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της πόλης Ελίζαμπεθ στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ ο θάνατος ενός τρίχρονου παιδιού το οποίο έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού του, έχασε στις αισθήσεις του και στη συνέχεια το κατασπάραξαν τα σκυλιά της οικογένειας. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να βρίσκουν το μικρό αγόρι βαρύτατα τραυματισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και παρά την προσπάθεια των γιατρών, το αγόρι ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα. Γείτονας δήλωσε στο κανάλι WABC ότι «η μητέρα του παιδιού έδωσε μάχη για να βγάλει το παιδί από τα σαγόνια των σκυλιών». «Δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα. Είμαι συντετριμμένη. Δεν πιστεύω ότι αυτό συνέβη σε ένα παιδί μόλις τριών ετών. Ήταν μωρό. Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί» δήλωσε η γείτονας Μαρία Ρόχα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι τα σκυλιά που κατασπάραξαν το αγόρι ανήκαν στην οικογένειά του και ζούσαν στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας του άτυχου παιδιού. Τα σκυλιά έχουν ήδη απομακρυνθεί και έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.


    Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

    Σχόλια

    Διαβάστε επίσης

    Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

    Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς