Βίασε την τρίχρoνη κόρη του μέχρι θανάτου – Τον έστησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα


Ο 28χρονος Χουσεΐν Αντάν ​​Αλί είχε μασήσει φύλλα κατ πριν από τη σεξουαλική επίθεση στην κόρη του.

Την απόλυτη φρίκη, στα χέρια του ίδιου της του πατριού, έζησε μια τρίχρονη στη Σομαλία, η οποία υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο βιασμός της.

Ο 28χρονος Χουσεΐν Αντάν ​​Αλί κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του σε μια δίκη που μεταδόθηκε μάλιστα από την τηλεόραση, ενδεικτικό της έκτασης που έλαβε η σοκαριστική υπόθεση, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Το γεγονός ότι το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του την περασμένη Τετάρτη (14/07) -δίνοντας για άγνωστο χρονικό διάστημα μάχη να κρατηθεί στη ζωή- από τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο διεστραμμένος άνδρας, θέριεψε την οργή εναντίον του με πλήθος κόσμου να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Το δικαστήριο στην πόλη Ντόμπι του Τζούμπαλαντ, εξετάζοντας, σύμφωνα με το BBC, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, καταδίκασε έτσι τον Αλί στην ύψιστη ποινή, αυτή του θανάτου.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε μέσω Τwitter η «Εθνική Τηλεόραση» της Σομαλίας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του, ο 28χρονος εκτελέστηκε από απόσπασμα, αφού «κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού που αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του».

Ο Αλί φέρεται επίσης να είχε μασήσει φύλλα κατ (ανθοφόρο διεγερτικό φυτό το οποίο προκαλεί ενθουσιασμό, απώλεια όρεξης, αϋπνία και ευφορία) πριν προβεί στις φρικαλεότητες, ικανοποιώντας τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα πάνω στην ανυπεράσπιστη θετή κόρη του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως παραμένει άγνωστο αν στον δράστη δόθηκε η ευκαιρία να ασκήσει έφεση ή εάν είχε καν δικηγόρους. Ο δικαστής ανέφερε, πάντως, είπε ότι η θανατική ποινή που του επιβλήθηκε, επιτρέπεται βάσει του ισλαμικού νόμου.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη