Είναι μόλις 25 ετών και διαθέτει εδώ και δύο χρόνια μια ιδιαίτερη επιχείρηση για τα χιακά δεδομένα. Παράγει, συσκευάζει και εξάγει αρωματικά φυτά. Και όμως, αυτή είναι η καθημερινότητα της Αργυρώς, που, η αγάπη της για το νησί την έκανε να σκεφτεί τρόπους για να αξιοποιήσει το πτυχίο της, να παραμείνει και να δημιουργήσει στον τόπο της, στο νησί της Χίου, -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακής Μαυριάνου στον politischios.gr. Η νεαρή επιχειρηματίας τελείωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Γεωπονίας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της συμμετείχε σε αρκετά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, τα γνωστά Erasmus. Εκεί γνώρισε τόπους και ήρθε σε επαφή με παραγωγές και καλλιέργειες από περίεργα φυτά, αρωματικά και μη. Σε ένα από τα ταξίδια της αυτά, στη Γαλλία, της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί. Όμως η Αργυρώ είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο νησί και να δημιουργήσει. Καθοριστικό ρόλο για το επιχειρηματικό της βάπτισμα έπαιξε το μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Α...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.