Αφγανός «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» βίασε Βελγίδα υπάλληλο του Κέντρου Φιλοξενίας του (Βίντεο)


(έτσι δηλώνει) «πρόσφυγας», βίασε εργαζόμενη στο βελγικό
κέντρο ασύλου δύο εβδομάδες αφού είχε παρακολουθήσει «μαθήματα» σεξουαλικής αγωγής και για το πώς να αντιμετωπίζουν της γυναίκες στη Δύση!
Ο (υποτιθέμενος έφηβος) δράστης, ο οποίος είχε φάει ήδη χυλόπιτα από το θύμα, ακολούθησε την εργαζόμενη του κέτερινγκ που τους τάιζε κάτω στην αποθήκη, στο υπόγειο του κέντρο ασύλου της πόλης Menen και την… «εμπλούτισε πολιτιστικά».

Δεν είναι υπέροχος ο πολυπολιτισμός και η συνύπαρξη;

Η δική μου πρόταση είναι να παρακολουθήσει εκ νέου τα μαθήματα του (μιας και κόπηκε) και να του νοικιάσουν ένα σπίτι σε κάποιο πλούσιο προάστιο όπου ζούνε όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» άνθρωποι που κάνουν εκκλήσεις για «ανθρωπισμό» και κλαίνε από τα ΜΜΕ και ας δούμε το πώς θα αντιμετωπίσει τις γυναίκες και τις κόρες της δικής τους τάξης που ζούνε απομονωμένοι στα προάστια τους και όχι τα φτωχοκόριτσα που δουλεύουν για να ζήσουν!!

Και μια πρόκληση για σκέψη στα ευαίσθητα Αριστερόσκυλα:

Οι καπιταλιστές δαπανούν δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογούμενων για… αντιρατσιστική και πολυπολιτισμική εκπαίδευση των Ευρωπαίων ρατσιστών!

Γιατί άραγε δεν δίνουν αυτά τα δισεκατομμύρια στις ρημαγμένες χώρες από τις οποίες μας τους κουβαλάνε έτσι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι και να γλιτώσουμε και εμείς από τέτοιους «εμπλουτισμούς»;

Ρητορικό ερώτημα βέβαια γιατί οι πρόσφυγες/μετανάστες ή απλά ΑσιατοΑφρικανοί έποικοι μεταφέρονται εδώ για πολλαπλούς πολιτικούς λόγους και ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν είναι «ανθρωπιστικός»…..

Πρέπει να είσαι μεγάλο ζώων ή να είσαι στο μισθολόγιο της ΝΤΠ για να πιστέψεις ότι οι Καπιταλιστές βρήκανε επιτέλους λίγο ανθρωπισμό και σπαταλάν τα χρήματα που κλέβουν αποκτηνώνοντας μας!


 antiratsistiko.blogspot.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς