ΕΚΤΑΚΤΟ! Αν ισχύσει αυτό θα γίνει η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ: «Κλειστές οι τράπεζες από Τετάρτη. Πάμε για ραγδαίο κούρεμα καταθέσεων και πλιάτσικο στα χρήματα του λαού»!!!!

trapezes3-566x330Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την μεγάλη αρπαγή των καταθέσεων των πολιτών!

Οι τράπεζες είναι κλειστές λόγω αργιών, ωστόσο πληροφορία η οποία… μας έρχεται μέσα από τον χώρο των τραπεζών, λέει (επαναλαμβάνουμε κρατούμε τις επιφυλάξεις μας) ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν την Τετάρτη. Πάμε για μια επανάληψη του περσινού σκηνικού, όταν επί 3 εβδομάδες οι τράπεζες είχαν βάλει λουκέτο. Με μια σημαντική διαφορά: πέρσι το κούρεμα των καταθέσεων είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή, τώρα δεν πρόκειται να γίνει το ίδιο και θα υπάρξει ραγδαίο κούρεμα! Πέρσι συζητείτο (από δημοσίευμα ξένης εφημερίδος) κούρεμα από τα 8.000 ευρώ και πάνω, φέτος, με εγκλωβισμένους πλέον όλους τους καταθέτες, μπορεί να πάμε για κούρεμα όλων των καταθέσεων, από το πρώτο ευρώ! Με τους Τσίπρα-Καμμένο στην εξουσία όλα να τα περιμένει κανείς. Είναι οι απόλυτοι καταστροφείς!

elatora.wordpress.com

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΑΝΟΦΥΤΟΥ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θεοφάνεια στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΠΥΞ -ΛΑΞ στο Δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)