ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: «Κόντεψα να πάθω ανακοπή… Είπα πριν πεθάνω, θέλω…»

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: «Κόντεψα να πάθω ανακοπή… Είπα πριν πεθάνω, θέλω…»Οι δηλώσεις του καλλιτέχνη και η περιπέτεια που έζησε.

Ο Πάνος Μουζουράκης Μίλησε για την κατάσταση της υγείας του τις τελευταίες μέρες και αποκάλυψε τα εξής:
«Αυτό τον καιρό περνάω τις… ασπρόμαυρες μου, όπου η μια μέρα μπορεί να είναι διαφορετική από την προηγούμενη για κάποιο λόγο. Προσπαθώ να μπω σε δημιουργική κατάσταση και έμπνευση, αλλά πριν μπω σε αυτό με πιάνει μια μελαγχολία, ένας φόβος ότι δεν θα έρθει ποτέ η έμπνευση στη ζωή μου, οπότε, κάνω άλλα πράγματα, δηλαδή συμμάζεψα το σπίτι, πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς, τελείωσα όλα τα σίριαλ τα οποία ήθελα να δω, τερμάτισα ένα παιχνίδι στο play station 4. Τελικά, μου ήρθε η έμπνευση ανάμεσα σε μια μπίρα και μια… καρδιακή ανακοπή που κόντεψα να πάθω»

panos_0

«Δεν ξέρω… ήταν μια σοβαρή ενόχληση στην καρδιά, τα ξημερώματα, την ώρα που προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμα για τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, στις 4 Ιουλίου, μαζί με τη Νατάσα Μποφίλιου και τον Σπύρο Γραμμένο και δεν έβγαινε τίποτα. Εκεί είχα μια ενόχληση και… ήρθε η έμπνευση.
Είπα: «Πριν πεθάνω ωραίο θα είναι να γράψω κάτι». Έτσι έγραψα ένα, κείμενο για το οποίο είμια περήφανος. Ήταν ένα χιουμοριστικό κείμενο, με φιλοσοφική αναζήτηση ως περιεχόμενο. Έτσι, αισθάνομαι αισιόδοξος ότι στη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής θα καταφέρω να φτιάξω ένα ωραίο πρόγραμμα με δικά μου τραγούδια, διασκευές και τραγούδια της Νατάσας και του Σπύρου»
Η αλήθεια είναι ότι .φοβάμαι μη μου πουν: «Κύριε Μουζουράκη, έχετε 5 ,4, 3, 2, 1, τέλος»!
pasmina.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ