Θυμάστε την Πόπη Χατζηδημητρίου; Δείτε πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα! (Φώτο)

Θυμάστε την Πόπη Χατζηδημητρίου; Δείτε πως είναι και με τι ασχολείται σήμερα! (photo)H Πόπη Χατζηδημητρίου απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση.
Υπήρξε από τα αγαπημένα παιδιά του Νίκου Μαστοράκη και στο ενεργητικό της υπάρχουν πολλές εκπομπές στις οποίες συμετείχε. Βέβαια μας έχει μείνει περισσότερο ως η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ», όταν αποχώρησε η Ρούλα Κορομηλά από τον ΑΝΤ1 και μετά βέβαια ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τον Στρατή Λημνιό παραχώρησε η Πόπη Χατζηδημητρίου. Η παρουσιάστρια είναι 16 χρόνια μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, αφού από το 2000 αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική διαδρομή, αλλά και την καθημερινότητά της.
Πλέον, ασχολείται με την επικοινωνία σε γνωστό οίκο μόδας και μάλιστα προ ημερών ανέβασε και μια φωτογραφία όπου πόζαρε δίπλα σε μια ραπτομηχανή. Η ίδια εξήγησε ότι η φωτογραφία  δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα κομμάτι της δουλειάς της.
«Είναι ένα τελείως καινούργιο πεδίο για μένα, που όμως με ενδιαφέρει πολύ. Όσο για τον χώρο της μόδας, μάλλον μου είναι οικείος διότι το μικρόβιο το είχα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους, από την οικογένεια, από τις γιαγιάδες μου, που ασχολούνταν με το ρούχο, με τα υφάσματα, οπότε οι ραπτομηχανές και τα καρούλια δεν μου είναι κάτι ξένο», είπε η Πόπη Χατζηδημητρίου στην Freddo.
ΠΟΠΗ

 pasmina.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)