Yπάρχει αλήθεια στη Γή;

Yπάρχει αλήθεια στην Γή ;Ερμής Τρισμέγιστος προ τον υιό του Τάτ :

Τάτ είναι αλήθεια οτι δεν είναι δυνατόν να τολμήσει και να μιλήσει για την αλήθεια ο άνθρωπος που είναι όν ατελές και αποτελείται απο ατελή μέλη και το σώμα του είναι φτιαγμένο από άλλα και πολλά ξένα στοιχεία.
*(Μιλάει εδώ για το σώμα το ψεύτικο , το σάρκινο που έχουμε στον κόσμο αυτό τον ψεύτικο τον κόσμο του Διαβόλου).
Λέω μόνο οτι είναι δυνατό και δίκαιο οτι δηλαδή η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα αθάνατα όντα , των οποίων και τα σώματα είναι αλήθινα. Φωτιά απο μόνη της και τίποτε αλλο, γη μόνη και τίποτε άλλο, άερας μόνος και τίποτε άλλο , νερό μόνο και τίποτε άλλο.
Τα δε δικά μας σώματα απ όλα αυτά τα παραπάνω έχουν σχηματιστεί, αν και έχουν όμως και λίγο απο φωτιά και απο γή από νερό και απο αέρα ούτε φωτιά δεν είναι, ούτε γή, ούτε νερό, ούτε αέρας, ούτε τίποτα αληθινό.
Αν όμως απ την αρχή η κατασκευή μας δεν είχε την αλήθεια, πώς θα μπορούσε την αλήθεια να τη δεί ή να τήν ομολογήσει ; ..Να την καταλάβει ; Μόνο αν ο Θεός θελήσει.
*(Τα σώματα αυτά που έχουμε εδώ, στον κόσμο αυτό, για να δοκιμαστούμε είναι ψεύτικα κατασκευασμένα απο τον Σαμαέλ και τους δαίμονές του)
Τα πάντα λοιπόν Τάτ δεν είναι αλήθεια, αλλά απομίμηση της Αλήθειας, και μάλιστα όχι όλα, αλλά κάποια λίγα. Και τα υπόλοιπα ψέμα και πλάνη Τάτ και εικασίες φτιαγμένα σαν εικόνες της φαντασίας.
*(Όπως λένε και τα κείμενα που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι, ο Σαμαέλ που φέρει και το αρχαίο όνομα Γιαλνταμπαόθ (= το γέννημα του χάους), μετά την αποστασία του απο τον Θεό άρχισε λόγο της ματαιοδοξίας του, μέσα στην φυλακή του, να δημιουργεί έναν κόσμο που να μοιάζει με αυτόν στον οποίο κάποτε ζούσε. (Οι λεπτομέρειες όπως αυτές σώζονται στα αρχαία χειρόγραφα που υπάρχουν στα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι, τα οποία πρόσφατα οΔημοσθένης Λιακόπουλος τα δημοσίευσε για πρώτη φορά στα Ελληνικά μαζί με πολλά σχόλια.) Προσπάθησε λοιπόν ο Σαμαέλ να κάνει ένα αντίγραφο του κόσμου του Θεού, τον οποίο γνώριζε, πλήρως αποτυχημένα βέβαια, αφού αυτό που έφτιαξε ήταν σαν το ατελές παιχνίδι ενός μικρού παιδιού. )
Όταν τώρα η Φαντασία επηρεάζεται από ψηλά , γίνεται απομίμηση της αλήθειας , ενώ χωρίς την άνωθεν ενέργεια παραμένει ψεύδος.
Όπως και η ζωγραφική εικόνα δείχνει το σώμα, όμως δεν είναι η ίδια σώμα όπως αυτό που παριστάνει και ενώ φαίνεται να έχει μάτια, η ίδια δε βλέπει τίποτε και έχει και αυτιά, αλλά δεν ακούει τίποτε και όλα τα υπόλοιπα τα έχει η ζωγραφική εικόνα, όμως είναι ψεύτικα και εξαπατούν τα μάτια όσων την κοιτούν, γιατί άλλοι μεν θεωρούν οτι βλέπουν την αλήθεια , και άλλοι πραγματικά ψεύδη.
Όσοι λοιπόν δεν βλέπουν το ψέμα , βλέπουν την αλήθεια και αν λοιπόν το κάθε ένα απο αυτά έτσι το αντιλαμβανόμαστε και το βλέπουμε όπως είναι, αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε την αλήθεια.
*(Να λοιπόν που όλοι αντιλαμβανόμαστε τον ψεύτικο κόσμο του Διαβόλου. Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει εδώ, πως όποιος όμως δεν βλέπει το ψέμα, αυτό που θέλει ο Σαμαέλ να βλέπουμε με τις 5 αισθήσεις όλοι μας δηλαδή , τότε βλέπει την αλήθεια. Κι όπως ακριβώς παρακάτω θα διαβάσουμε μόνο κάποιοι ελάχιστοι κατανοούν την αλήθεια και μπορούν να την βλέπουν , με χάρη Θεού όπως λέει ο Ερμής.)
Αν όμως αντιλαμβανόμαστε και βλέπουμε αντίθετα τότε , τίποτε το αληθινό ούτε θα αντιληφθούμε ούτε θα γνωρίσουμε.
*(Πράγματι δεν θα αντιληφθούμε τίποτα το αληθινό, αφου θα βλέπουμε, όπως ήδη βλέπουμε, τον ψεύτικο κόσμο του Σαμαέλ, θα αντιλαμβανόμαστε ότι θέλει ο Σατανάς να αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις που έχει το σώμα αυτό, το ψεύτικο, που έχουμε για να δοκιμαστούμε εδώ.)
Τατ πρός Ερμή : Υπάρχει λοιπόν , πάτερ, αλήθεια στη γή και μάλιστα όχι άσκοπα ;
Ερμής Πρός Τάτ : Σφάλλεις παιδί μου. Αλήθεια καθόλου δεν υπάρχει στη γή Τάτ, ούτε είναι δυνατόν να υπάρξει, ενώ μόνο κάποιοι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αλήθεια, σε όσους ο Θεός θα δωρίσει το χάρισμα να δουν το Θείο.
Πηγή για το αρχαίο κείμενο - ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑΤ Στοβαίος 3,11,31, Εν αρχή Ην ο Λόγος εκδοσεις Λιακόπουλος
Γιατί άραγε, αυτό το κείμενο και άλλα παρόμοια, τα οποία μιλούν για το οτι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος , (όπως ακριβώς είπε και ο Χριστός) να μην υπάρχουν στα ιερά βιβλία του Χριστιανισμού, αλλά αντίθετα να υπάρχουν τα κείμενα της Παλαιάς διαθήκης με τις βίζιτες απο τις εβραίες πόρνες, τις ψησταριές τους λιθοβολισμούς και τα βίτσια του Γιαχβέ, που όπως αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ο Σατανάς ;
Πλέον χάρη στα Νάγκ Χαμμάντι , ξέρουμε το γιατί, αν εσείς δεν ξέρετε, πάρτε τα κείμενα του Ναγκ Χαμμάντι, την Τριλογία το Ένοχο Μυστικό, του Δημοσθένη Λιακόπουλου να μάθετε τα πάντα περί αυτού και όχι μόνο!
Πάνω σε αυτό που λέει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος για το ότι όλοι βλέπουμε το ψέμα και όχι την αλήθεια υπάρχει μια καταπληκτική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου που αναφέρεται σε αυτό ακριβώς το θέμα. Ακούστε τον και προσέξτε τι είπε ο Χριστός, για το πώς όλοι αντιλαμβανόμαστε έναν διαστρεβλωμένο κόσμο και πώς αν κάποιος έχει πίστη, μπορεί να δεί πίσω από τον ψεύτικο κόσμο :
(Μπορεί να είναι μεγάλη αλλά αξίζει να την ακούσετε όλη!)
Επίσης για περισσότερες πληροφορίες, για το πώς ο Σαμαέλ, μετά την πτώση του, δημιούργησε τον κόσμο αυτό και πώς εμείς βρεθήκαμε εδω μέσα, διαβάστε εδώ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
EΛ HUNTER 888

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)