ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η Αστυνομία προειδοποιεί τους χρήστες!!!Μην Χρησιμοποιείτε τα εικονίδια του Facebook!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ!!!

eikonidiaΣύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η αστυνομία του Βελγίου προτείνει στους χρήστες του διαδικτύου, μέσω της
επίσημης ιστοσελίδας της, να μην χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα εικονίδια, αφού επιτρέπουν στο Facebook να
συλλέγει όλο και περισσότερα στοιχεία για το τι τους αρέσει ή όχι, νευριάζει ή τους προκαλεί σοκ, βάση του αλγόριθμου που χρησιμοποιεί.

Πολλοί χρήστες διερωτώνται γιατί να είναι μόνο έξι τα εικονίδια που το Facebook δίνει την δυνατότητας στους χρήστες του να επιλέξουν με ειδικούς να σημειώνουν ότι με την χρήση λιγότερων εικονιδίων το Facebook μπορεί να αποκρυπτογραφίσει καλύτερα τον χαρακτήρα του κάθε χρήση ξεχωριστά.

Το Facebook έχει έτσι την δυνατότητα να στοχεύει διαφημιστικά σε συγκεκριμένους χρήστες, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον καθένα, αξιοποιώντας τις πληροφορίες για το πώς αυτός αντιδρά στα ποστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βέλγιο το facebook εξαναγκάστηκε από τις αρχές να σταματήσει να χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τους χρήστες του.

terranovaincognita.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

Τεστ εγκυμοσύνης με ζάχαρη, κάντε το τεστ μόνες σας

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο ΤΑΡ στηρίζει την απασχόληση των Δασικών Συνεταιρισμών Νεστορίου για 10 χρόνια

Η νέα πράσινη τάση θέλει ποτήρια από... κολοκύθες (Φώτο - Βίντεο)

Φωτογράφος και η γυναίκα του φύτεψαν 2 εκατομμύρια δέντρα σε 20 χρόνια και επέστρεψαν πίσω ακόμη και τα ζώα (Φώτο)

KAΣΤΟΡΙΑ - Ο Κώστας Πατίδης από την Μεσοποταμία, στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «NOTA MIA» (Bίντεο)

Ξέρεις από Γκοτζίλα; Αυτά είναι τα 10 φαγητά του στρατού που θα δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Δεν θα πιστεύετε πως έχει χτιστεί η Αγιά Σοφιά!