Δριμύ κατηγορώ, από την Γ. Ζεμπιλιάδου, κατά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη (Βίντεο)


Δριμύ κατηγορώ κατά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη θέτοντας ταυτόχρονα και μια σειρά
από ερωτήματα για μείζονος σημασίας ζητήματα του τόπου, άσκησε πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Γ. Ζεμπιλιάδου.
Η Έκθεση γαστρονομίας στα Κοίλα Κοζάνης, η ανάπλαση των Γεφυρών Πολυφύτου και Ρυμνίου, οι αναθέσεις μελετών σε Τ.Ε.Ι. και ΑΝΚΟ Α.Ε., η χρηματοδότηση για τους επικουρικούς ιατρούς για τα Νοσοκομεία κ.ά. ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της σχετικής τοποθέτησης της κας Ζεμπιλιάδου.
 «Η εκδήλωση ‘’Κερνάμε Ελλάδα’’ δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έγινε….’’. Λίγο καιρό πριν έγινε ίδια εκδήλωση στην Αθήνα για ποιο λόγο να γίνει και στη Δυτική Μακεδονία; Για να γνωρίσουν οι Δυτικομακεδόνες τα προϊόντα τους; …..
Εμείς δεν ψηφίσαμε το κόστος που ανακαλύπτουμε ότι είναι πολύ μεγαλύτερο από 37.200 €…..», σχολίασε για τα της Έκθεσης γαστρονομίας.
Χαρακτηριστική και η τοποθέτησή της για την επιχορήγηση επικουρικών ιατρών: «Η περιφέρειά μας από το υστέρημά της θα ξοδέψει για να φανεί αρεστή στον κ.Πολάκη ποσά που θα διατεθούν για να έρθουν γιατροί επικουρικοί», ενώ τέλος εκτός άλλων για την ανάθεση μελετών σε ΤΕΙ και ΑΝΚΟ σε σειρά έργων, με τελευταίο την ανάπλαση των Γεφυρών Πολυφύτου-Ρυμνίου, ανέφερε:  «… συμφωνώ ότι το ΤΕΙ θα κάνει άριστη δουλειά αλλά τις μελέτες θα τις κάνουν άτομα που έχουν ήδη ένα μισθό. Πρέπει να στηρίξουμε πραγματικά αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ας μην αναρωτιόμαστε μετά γιατί φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό…», είπε.
Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr



kozan.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)