Ίσως, να υπάρχει ελπίδα! Συγκινητική η ανταπόκριση των Αμυνταιωτών, στο κάλεσμα των Συλλόγων, συγκέντρωσης ειδών διατροφής για άπορες οικογένειες… (Φώτο)

Καθώς ο έβδομος συνεχόμενος χρόνος σφοδρής οικονομικής και
κοινωνικής κρίσης οδεύει προς το τέλος, το συμπέρασμα που αβίαστα εξάγεται είναι πως συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των Αμυνταιωτών οι οποίοι  δυσκολεύονται ακόμη και για την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών.

Στο κάλεσμα αλληλεγγύης και τη συγκέντρωση ειδών διατροφής των Συλλόγων ΕΡΜΗΑΙΑΝΤΑ και ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, οι οποίοι προσέφεραν -απ’ το περίσσευμα της καρδιάς τους- τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διατεθούν σε άπορους συμπολίτες και οικογένειες του Αμυνταίου.


Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, μέλη των διοικήσεων των τριών συλλόγων της πόλης, συγκέντρωσαν –στα ξύλινα σπιτάκια της πλατείας- εκατοντάδες δέματα που προσέφεραν οι δημότες της περιοχής Αμυνταίου και στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης διένειμαν τα τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
  Ίσως τελικά και να υπάρχει ελπίδα…

  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, τόσο στους συλλόγους ΕΡΜΗ, ΑΙΑΝΤΑ και ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου για την πρωτοβουλία τους, όσο  και στους συνδημότες μας, που με την προθυμία και τη προσφορά τους απαλύνουν το βιοτικό πρόβλημα αρκετών οικογενειών του τόπου (που δυστυχώς όλο και αυξάνονται λόγω των μνημονιακών κυβερνήσεων)….




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)