Η ΕΛΛΑΔΑ Πεινάει και ο Πατούλης της ΚΕΔΕ κάνει φιέστες συνέδρια στη Θεσσαλονίκη!

Γράφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος

Ο ασφυκτικός εναγκαλισμός του διεφθαρμένου και διαπλέκόμενου πολίτικου συστήματος με την τοπική
αυτοδιοίκηση είναι διαχρονικός και υποδηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο τα σημεία εκείνα που καθιστούν αυτή την… σχέση άρρηκτη και αρκετά ισχυρή για να αντέχει στο χρόνο και τους όποιους πολιτικοκοινωνικούς κλυδωνισμούς.
Ακόμη και ο πιο αδιάφορος η ο πιο ανενημέρωτος πολίτης αυτής της χώρας θα έχει πάρει το αυτί του κάτι από τα τόσα σκάνδαλα που έχουν κατά καιρούς προκύψει στον κάθε άλλο παρά αγγελικά πλασμένο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παρ όλα αυτά ο κεντρικός φορέας των Δημάρχων η ΚΕΔΕ της οποίας πρόεδρος είναι ο νύν Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης που ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών (Για το ασυμβίβαστο ποιος άραγε έκανε …γνωμάτευση;)δεν φαίνεται να ανησυχεί αλλά και να καταλαβαίνει από αυτά. Και όχι μόνο δεν καταλαβαίνει αλλά διοργανώνει το ένα συνέδριο μετά το άλλο ,τι και αν όπως ομολογούν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του αρκετοί Δήμοι είναι όπως και η χώρα ολόκληρη …ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ!!!
Έτσι ο εκλεκτός πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης μετά το προ μηνός συνέδριο του βόλου πραγματοποίησε πολυήμερο συνέδριο στην Θεσσαλονίκη!!!Δήμαρχοι,γυναίκες,αυλικοί,παρατρεχάμενοι,δημοσιογραφοι, και δεν ξέρω εγώ ποιοι άλλοι έδωσαν το παρόν στη συμπρωτεύουσα και στο συνέδριο της ΚΕΔΕ με τον Πατούλη φυσικά που παίζει μπάλα με τα ΜΜΕ δείχνοντας ξεκάθαρα τις πολιτικές του βλέψεις και σκοπιμότητες να κάνει βραβεύσεις και να αποδίδει τιμές σε πρώην και νυν που πιθανόν θα του φανούν χρήσιμοι και στο μέλλον, όπως ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.  
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κόστος των δυο συνεδρίων αγγίζει το κόστος αγοράς μιας πολυτελούς μεζονέτας σε καλή περιοχή προ κρίσεως, όταν λεφτά υπήρχαν. Δηλαδή τα συνέδρια άγγιξαν τα 300.000 ευρώ!!! ,την ώρα που η Ελλάδα πεινάει και κρυώνει ταυτόχρονα ,ενώ καθημερινά πολλαπλασιάζονται οι συμπολίτες μας που οδηγούνται σε αδιέξοδη κατάσταση. Πρόκληση δυστυχώς αρνητική και από την στάση της πλειοψηφίας των ΜΜΕ που δεν αναφέρουν λέξη για τις φιέστες του Πατούλη τη στιγμή που αρκετοί δημοσιογράφοι είτε χουν σχέση με την ΚΕΔΕ ,είτε με Δημάρχους. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών δεν ασχολούνται καν με το ρεπορτάζ της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά ασχολούνται όμως με το πολιτικό και αυτό είναι αρκετό.
Οι παροικούντες όμως γνωρίζουν πολύ καλά τόσο την πολιτική διαπλοκή όσο και την συγκάλυψη σκανδάλων της τοπικής αυτοδιοίκησης από την κεντρική πολιτική εξουσία.
Μεταξύ άλλων ουκ ολίγοι φάκελοι-φωτιά που καίνε δημάρχους αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται στη δικαιοσύνη ενώ χαρακτηριστικό είναι το …θράσος του συστήματος, όταν ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης  Λέανδρος Ρακιτζής σε πόρισμα του έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, για αναθέσεις έργων, για κατάχρηση δημόσιου χρήματος, για κακό διαχείριση με το …43% των διώξεων να γίνεται σε… αιρετούς ,η ΚΕΔΕ άκουσον –άκουσον έβγαλε ανακοίνωση στην οποία προσέβαλε τον κ.Ρακιτζη τονίζοντας ότι έχει …χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και πως οι ισχυρισμοί του αποτελούν μεμονωμένες …περιπτώσεις!!!Οι εισαγγελείς δεν βλέπουν δεν ακούν και απουσιάζουν σε… διακοπές σε αυτή τη χώρα.
Για να θυμίσουμε στον κ.Πατούλη την δημόσια τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και νυν Προέδρου της βουλής Νίκου Βούτση που είχε πει ευθαρσώς πως «Αν βγουν οι φάκελοι διαπλοκής του συστήματος στη τοπική αυτοδιοίκηση θα γίνει… χαμός»
Καλούμε δημόσια τόσο τον αρμόδιο Υπουργό όσο και την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και …διαφάνειας τον κ. Κοντονή(Πρώην Τιμητή της κάθαρσης στο ποδόσφαιρο) και τον κ. Παπαγγελόπουλο να βγάλουν στο φως αυτούς τους φακέλους και να πάει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του. Τι σας εμποδίζει κύριοι; Εσείς δεν μιλάτε για διαφάνεια και καθαρότητα; Για να σας δούμε λοιπόν.
Προσθέστε σε όλα αυτά ελέγχους του ΣΔΟΕ σε πάνω από 100 δήμους με πορίσματα-μαραγαρητάρια  που αναδεικνύουν την διαφθορά και την πολιτική συναλλαγή. Σημειώστε δε ότι στο μηχανισμό της ΚΕΔΕ υπάρχουν μισθοδοτούμενα στελέχη που βρίσκονται στις τάξεις της τουλάχιστον την τελευταία 20 ετια.
Για αυτά πότε θα μας μιλήσει δημόσια ο κ. Πατούλης;
-------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΥΙΖ: Ποιος τέως Δήμαρχος της Δυτικής Αττικής που από μικρός ήταν …κρατικοδίαιτος ,με σειρά κυβερνητικών θέσεων έχει βολευτεί σε εταιρία της Τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Πατούλη; Με παχουλό μισθό, αρκετά παχουλό μάλιστα.
Βασική προϋπόθεση για την θέση αυτή είναι ο εν λόγω να είναι εκλεγμένος στο Δήμο. Φαίνεται να είναι εκλεγμένος στο Δήμο Βορείων προαστίων αλλά δεν είναι. Και εσείς κ. Πατούλη δεν ασχολείστε, αλλά ο αρμόδιος Υπουργός που οφείλει να κάνει τον έλεγχο και αυτός δεν βλέπει και δεν ακούει;
Ποιος περνά από το ταμείο και παίρνει κάθε μήνα το πακέτο;
------------------------------------------------------------------------------------- 
ΚΟΥΙΖ: Ποιο ανώτατο κομματικό στέλεχος της ΝΔ ,μιλώντας σε αγρότες στα Ανώγεια της Κρήτης είπε πως η Νέα Δημοκρατία ,θα προχωρήσει σε απολύσεις Δημοσίων  Υπαλλήλων που δεν έχουν οργανικές θέσεις προκειμένου να εξοικονομήσουν 1,5 δις ευρώ!!!Επιχείρησαν να τα μαζέψουν και με την υποστήριξη ρεπόρτερ της Δημόσιας τηλεόρασης!!!Άραγε το στέλεχος στις απολύσεις αυτές υπολογίζει και τις θέσεις της γυναίκας του και της κουμπάρας του;
------------------------------------------------------------------------------------- 
ΚΟΥΙΖ: Ποιος υπάλληλος Σαμαρικός που απολύθηκε από το γραφείο τύπου στο Μοσχάτο βάζει επιχειρηματίες και πολιτικούς για να πάρουν τηλέφωνο και να επιστρέψει;
-------------------------------------------------------------------------------------
 Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης. Βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας. Εμφανίζονται στη κοινή γνώμη ως… σκοτωμένοι όπως συνήθως συμβαίνει μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων πόσο μάλλον του ιδίου κόμματος και της ιδίας εκλογικής περιφέρειας. Σας έχω γράψει στο πρόσφατο παρελθόν και για τις δικαστικές εκκρεμότητες του Σαλμά που δεν θέλει να ακούσει ο Μητσοτάκης ,αλλά και για το διαγνωστικό κέντρο «ΕΥΗ ΝΩΡ» του Σαμαρικού Καραγκούνη.
Και ενώ φαίνονται για τα μάτια του κόσμου να …σφάζονται, ο Σαλμάς έμαθα τους ασθενείς που εξετάζει από το συμπτωματικά πολιτικό του πελατολόγιο και όχι μόνο τους στέλνει και στο …διαγνωστικό κέντρο του Καραγκούνη!!!
Είπατε τίποτα; ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
  Αυτό το… φρούτο ο Σπανάκης που έστειλε το άλλο φρούτο για να ψηφίσει στη θέση του στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ ήταν αποτυχημένος δήμαρχος Μοσχάτου εφοριακός στο επάγγελμα. Ήταν και στο παρελθόν στο πολύπαθο που βρίθει σκανδάλων Υπουργείο Μεταφορών μαζί και με άλλους από το Μοσχάτο. Ήταν και στα μαχαίρια με τον γραμματέα Αυγενάκη. Λέτε να έβαλε το… νυχάκι του ο Κρητικός;
Με αυτούς πάει να κυβερνήσει ο Κούλης; Σωθήκαμε…
------------------------------------------------------------------------------------- 
ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΣ Ο ΠΑΠΑΜΗΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο
Άγρια μεσάνυχτα και κτυπάει έντονα το τηλέφωνο πολιτικού συντάκτη πασίγνωστου συγκροτήματος. Από το έντονο και επίμονο  μόνο χτύπημα ήταν έκδηλη και η αγωνία ,η ανησυχία του ανθρώπου που καλούσε από την Θεσσαλονίκη τον πολιτικό συντάκτη. Ο Καλών είχε πληροφορηθεί ότι ο καυτός φάκελος με την Μ.Κ.Ο για την οποία είχε γίνει βούκινο στο πανελλήνιο ξαναβγήκε κατ εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Ελένης Ραίκου και πάλι στο φως για επανέλεγχο.
Το έχει λούσει κρύο ιδρώτας όταν ακούει τον πολιτικό συντάκτη να του αραδιάζει γνωστά και άγνωστα ονόματα μαζί με το δικό του. Δεν είναι και λίγο ,και πως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν επανέρχεται και πάλι ο εφιάλτης με τις βαρύγδουπες και άκρως ποινικά κολάσιμες κατηγορίες για :
1)Υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος.
2)Απάτη.
3)Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Και μιλάμε για 2,5 εκ. ευρώ, στο όνομα του… δικτύου για την Δημοκρατία στα …Βαλκάνια!!!
Ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Αντρέας Παπαμιμήκος ,το φωτισμένο αυτό παιδί του Αντώνη Σαμαρά, όπως μου είπαν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.
Παρέα του κάνουν πρώην Υπουργός ΥΠΕΞ της ΝΔ που δεν βγήκε ούτε βουλευτής ,πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Α θήνας, αλλά και αντι-περιφερειάρχης Ηπείρου με αδελφό πρώην Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ ,και άλλους, και άλλους.
Και δεν ξέρω πως έβγαλε εκείνο το βράδυ που πήρε το μεταμεσονύκτιο αγωνιώδες τηλέφωνο τον πολιτικό συντάκτη ο χαρισματικός και φέρελπις νέος πουλέν του Αντώνη Σαμαρά.
Δεν ξέρω αν το είπε στον θειο Ιβαν Σαββίδη και αν ο φιλεύσπλαχνος Ιβάν πληρώσει την ζημιά και κλείσει το θέμα.
Εξ άλλου πόσα τέτοια έχουν κλείσει και χωρίς να καλυφτεί η ζημιά. Πόσα γράφτηκαν στο χιόνι.
Η αγωνία θα μείνει στο τέλος και τα 2,5 κ ευρώ για την Δημοκρατία στα …Βαλκάνια.
Αυτά είναι …μυαλά ανεκμετάλλευτα σε αυτή την χώρα που σαν το Κρόνο τρώει τα παιδιά της…
Τους… ιδεολόγους της…
Άτιμη κοινωνία άλλους τους κατεβάζεις, άλλους τους στέλνεις μετανάστες και σε άλλους δίνεις 2,5 εκ ευρώ για να εκφράσουν το στοχασμό και την αγωνία τους για την Δημοκρατία στα..Βαλκάνια.
Αλήθεια τι άποψη και θέση έχει επ αυτών η αξιότιμη κ. Ράικου;

newsmessinia.blogspot.com 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)