Το απίστευτο αντικείμενο που σου υπόσχεται καλύτερο σεξ - Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις

Το απίστευτο αντικείμενο που σου υπόσχεται καλύτερο σεξΟι μέρες που διανύουμε είναι μέρες αγάπης, οικογένειας και έρωτα. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι όσο σεξ έχεις στερηθεί όλη τη χρονιά,
ήρθε η ώρα να το κάνεις τώρα στην αδειά σου γιατί από το νέο έτος σε βλέπουμε με μάτι θολό και σε κατάσταση έξαλλη. Και επειδή μιας και θα κάνεις σεξ καλό θα ήταν να το κάνεις καλά, σου έχουμε μία φοβερή αποκάλυψη η οποία θα σου αλλάξει όλα όσα ήξερες μέχρι σήμερα για το σεξ. Λοιπόν, υπάρχει ένα βασικό αντικείμενο που έχεις σίγουρα μέσα στο δωμάτιό σου και το οποίο σου υπόσχεται το καλύτερο σεξ της ζωής σου.
Το αντικείμενο αυτό λοιπόν είναι το μαξιλάρι το οποίο έχει πολλαπλές χρήσεις τις οποίες θα σου εκθέσουμε για να μη λες ότι τα κρατάμε και για τον εαυτό μας. Έχουμε και λέμε:

1. Στο κλασικό ιεραποστολικό απλά τοποθέτησέ το κάτω από την μέση σου χαμηλά. Με τον τρόπο αυτό, ανασηκώνεσαι κάτι που κάνει την αίσθηση της διείσδυσης πιο έντονη και άρα πολύ πιο πιθανό τον οργασμό! Φήμες που υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό φτάνεις και το σημείο G ίσως τις χαρακτηρίσουμε αβάσιμες αλλά όχι απίθανες.

2. Είναι εκείνη η στιγμή στο στοματικό, ειδικά όταν η ώρα περνάει και η σωματική κόπωση αρχίζει να γίνεται έντονη, που νιώθεις πραγματικά ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Ο αυχένας σε πεθαίνει και τα γόνατά σου έχουν αρχίσει να... καταρρέουν. Βάλε λοιπόν ένα μαξιλάρι και γλίτωσε τουλάχιστον την ρήξη χιαστού. Το λες και σημαντικό.

3. To doggy μπορεί να λάβει διαστάσεις... μυθικές. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη, είναι η αγαπημένη στάση πολλών κάτι που σημαίνει ότι από καλή, με ένα μόνο μαξιλάρι μπορείς να την κάνεις ακόμα καλύτερη! Ο λόγος; Είσαι πιο άνετη ώστε να σκύψεις περισσότερο, και άρα η διείσδυση να γίνει ακόμα πιο έντονη.

queen.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη