Tο Facebook Messenger έχει μια νέα, ταχύτερη κάμερα με ειδικά εφέ (Βίντεο)

Από ότι φαίνεται το Facebook κάνει ότι μπορεί για να “χτυπήσει” το Snapchat,

χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα του, και το Instagram και τον Messenger.
Έτσι, λίγο μετά την ανακοίνωση αρκετών νέων χαρακτηριστικών στο Instagram (μερικά μοιάζουν αρκετά με κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Snapchat) ήρθε και η ώρα του Messenger να δανειστεί κάτι από το κοινωνικό δίκτυο που προτιμούν περισσότερο οι νεαροί χρήστες.
Μέσα στις επόμενες μέρες, είτε χρησιμοποιείτε τον Messenger στο Android, είτε στο iOS, θα διαπιστώσετε μία ολοκαίνουρια και αναβαθμισμένη εμπειρία με την κάμερα. Πρώτα από όλα, το camera button θα βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης, και θα το βλέπετε είτε βρίσκεστε σε συζήτηση με κάποιον, είτε μόλις ανοίξατε το app. Οπότε πάντα θα βρίσκεται ένα tap μακριά. Με ένα tap θα μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία ενώ με παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο θα ξεκινήσετε την εγγραφή βίντεο.
Στην εμπειρία, το Facebook φέρνει επιπλέον ειδικά εφέ, συμπεριλαμβανομένων “3D masks”, που ουσιαστικά είναι απλά στην εφαρμογή φίλτρα για τις full-screen φωτογραφίες σας. Οπότε όπως λέει και το Snapchat, έτσι και το Facebook σας λέει ότι μεταξύ άλλων “μπορείτε να τραβήξετε μία selfie και να μεταμορφωθείτε σε ένα τάρανδο ή να παίξετε με το χιόνι”.
Όσον αφορά στα stickers, υπάρχουν εκατοντάδες για αν επιλέξετε, παράλληλα με πλαίσια/ κορνίζες, μάσκες και διάφορων τύπων εφέ. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το Facebook ισχυρίζεται ότι για την δημιουργία τους συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.
Πιο διασκεδαστικά επίσης έγιναν και τα μηνύματα κειμένου, αφού τώρα υπάρχει ένα νέο εικονίδιο με την μορφή χρωματικής παλέτας δίπλα στο κλείστρο που σας επιτρέπει να προσθέσετε καλλιτεχνικά stickers στο κείμενο σας κ.ά.



insomnia
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα