5 περίεργοι λόγοι που κάνουν μία γυναίκα ξεχωριστή στα μάτια του άντρα

Αρέσουμε σε έναν άντρα για την εμφάνισή μας, το σώμα μας, το χιούμορ μας, την προσωπικότητά μας. Τι είναι όμως αυτό που μας κάνει μοναδική στα μάτια τους; 


Παραδόξως μερικά μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μικρές καθημερινές κινήσεις δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι μας καθιστούν «μοναδικές» γι’αυτόν. Ας αφήσουμε τους ίδιους τους άντρες να τις διηγηθούν…

1# Όταν εμπνέει σεβασμό…

« Έχει ένα χαρακτηριστικό που βρίσκω μοναδικό σε αυτήν και που εγώ δεν έχω: εμπνέει και απαιτεί τον σεβασμό. Μάλλον έτσι έχει μάθει στην οικογένειά της. Στην καθημερινή ζωή, αν θεωρεί ότι δεν την σέβονται, για παράδειγμα για μια θέση στην ουρά του σούπερ μάρκετ, ή για ένα σπρώξιμο στο δρόμο, ευγενικά στην αρχή, με επιχειρήματα στη συνέχεια αν χρειαστεί διεκδικεί με πάθος να της φέρονται με σεβασμό. Ακόμα κι αν μερικές φορές της λέω να ρίξει τους τόνους κατά βάθος αυτός ο σεβασμός που καταφέρνει να εμπνέει και η δυναμικότητα με την οποία τον διεκδικεί την καθιστά ξεχωριστή και καυτή.» Γιώργος 27 ετών.

2# Όταν ξυπνάει…

« Είναι μουτζουρωμένη με μάσκαρα, τα μαλλιά της είναι αχτένιστα και τελείως ατημέλητα και φοράει ένα παλιό μου t-shirt. Δεν θα πω ψέματα, αντικειμενικά είναι όμορφη όταν είναι περιποιημένη και μακιγιαρισμένη για μια βραδινή έξοδο. Αλλά τη βρίσκω πιο ελκυστική όταν είναι ατημέλητη στο πρωινό ξύπνημα. Μ’αρέσει που δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της εμφάνισής της αλλά παρόλα αυτά είναι sέξι. Μ’αρέσει που δεν νιώθει ανασφάλεια και δεν τρέχει στην τουαλέτα να χτενιστεί.» Λουκάς 22 ετών.

3# Όταν κόβει το κάπνισμα.

«την έχω τόσο συνηθίσει με ένα τσιγάρο στο στόμα, που όταν το έκοψε άρχισα να ανακαλύπτω διαφορετικές πτυχές της. Είναι πιο νευρική αλλά και πιο φλύαρη, έχει μεγαλύτερη ενέργεια. Νιώθω ότι βλέπω μια άλλη γυναίκα. Αυτό συμβαίνει περίπου 4 φορές το χρόνο…» Αλέξανδρος 35 ετών.

4# Έχει καταπληκτική μνήμη.

«Έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: καταληκτική μνήμη σε ιστορικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά γεγονότα κι επιπλέον μεγάλη ικανότητα στη διήγηση. Λατρεύω να την ακούω να διηγείται με ύφος δασκάλας τη «συγκρότηση της εθνικής ταυτότητας των Βαλκανίων» ή να θυμάται αμέσως ποια είναι η πρωτεύουσα του Κογκό και πότε πήρε όσκαρ η Σάντρα Μπούλοκ. Εκτός των άλλων με κερδίζει πάντα στα επιτραπέζια…Ναι είναι λίγο ξερόλας, αλλά είναι ξεχωριστή…» Μάρκος 33 ετών.

5# Όταν είναι κουρασμένη.

«Έχει απίστευτη ενέργεια, οπότε σπάνια είναι κουρασμένη. Κι ακόμα πιο σπάνια το παραδέχεται. Αλλά όταν τύχει και γυρίσει από τη δουλειά εξαντλημένη και βυθιστεί στον καναπέ λέγοντας ότι δεν μπορεί άλλο, το βρίσκω πολύ ελκυστικό. Μου ξυπνάει την επιθυμία να την σφίξω στην αγκαλιά μου και να την φροντίσω.» Γιώργος 30 ετών.


 stroumfaki.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης