Τι θα γίνει αύριο Δευτέρα με τα σχολεία του νομού ΚΟΖΑΝΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολειαΤι θα γίνει αύριο Δευτέρα με τα σχολεία του νομού Κοζάνης


ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μετά από μια εβδομάδα (συν δυο λόγω διακοπών) που παρέμειναν κλειστά λόγω χιονιού και παγετού, όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κοζάνης αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η παραπάνω απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη ίσως τροποποιηθεί μόνο στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας υπάρξει σφοδρή χιονόπτωση και δημιουργηθούν νέα, διαφορετικά δεδομένα νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των νέων προβλεπόμενων αντίξοων καιρικών φαινομένων , πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας , που θα παραμείνει κλειστό λόγω διαρροής στον 1ο όροφο της οικοδομής.
Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν κανονικά
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Δεν θα λειτουργήσουν ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιβαδερού και το Νηπιαγωγείο Λιβαδερού λόγω του προβλήματος που προκλήθηκε στο σύστημα θέρμανσης από τον παγετό.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ
Δεν υπαρχή καμία ενημέρωση

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης