Στη Βασιλίτσα η Όλγα Γεροβασίλη- Προσλήψεις ζήτησαν οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού κέντρου (Φώτο)

Στη Βασιλίτσα η Όλγα Γεροβασίλη- Προσλήψεις ζήτησαν οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού κέντρουΣτη Βασιλίτσα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Υπουργός  η Όλγα Γεροβασίλη. 

«Εμείς παίρνουμε υπόψιν μας τις δημοσκοπήσεις για να
δούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε των δουλειά μας», δήλωσε η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα Γρεβενά για τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να υπολείπεται της ΝΔ.

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι σήμερα, αν και δεν έχουμε εκλογές, είναι άγνωστο το τι πραγματικά θα συνέβαινε σε μια κανονική εκλογική μάχη. Υπενθύμισε τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το δημοψήφισμα, αλλά και τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου καταγράφηκαν μεγάλα ποσοστά απόκλισης από τις προβλέψεις των εταιριών σε σχέση με τα πραγματικά νούμερα που αποτυπώθηκαν στις κάλπες, «ούτως ώστε εάν ακούς γκάλοπ σήμερα να θεωρείς ότι είναι αξιόπιστο γεγονός».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ, η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης, κλείνοντας την διήμερη περιοδεία της στα Γρεβενά, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Όλγα Γεροβασίλη περιηγήθηκε στις περισσότερες πίστες του χιονοδρομικού ανέβηκε στον Τριθέσιο αναβατήρα «Φίλιππος» και στην συνέχεια στον διθέσιο «Μ. Αλέξανδρος» φτάνοντας στα 2.300 μέτρα. Δήλωσε εντυπωσιασμένη από την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και το μέγεθος του χιονοδρομικού, τόνισε ότι στα θέματα που ετέθησαν και ειδικότερα αυτά των προσλήψεων θα υπάρξει πρόνοια, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής με απώτερο στόχο οι υπηρεσίες του Χιονοδρομικού να συνεχίσουν να προσφέρονται στους χιλιάδες επισκέπτες απρόσκοπτα και στο μέλλον.














 xronos-kozanis.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Ορφανά παιδιά από την Συρία απαντούν στο «Τι θα έλεγαν στον μπαμπά τους» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές