Χωρίς νερό πολλά σχολεία του Νομού Κοζάνης- Προσβάσιμα και θερμαινόμενα της Κοζάνης

Χωρίς νερό πολλά σχολεία του Νομού Κοζάνης- Προσβάσιμα και θερμαινόμενα της ΚοζάνηςΠάγωσαν τα νερά στα σχολεία της Εορδαίας, αλλά και στο
δημοτικό του Βελβεντού  μετά τις πολικές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών. Πέρα λοιπόν από τη μειωμένη σε παροχή τηλεθέρμανση των σχολείων του Δήμου Εορδαίας αντιμετωπίζονται πολλά αυξημένα προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης, το οποίο κυριολεκτικά βρίσκεται στην κατάψυξη. Έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιοι για την επίλυση των βλαβών με τους υδραυλικούς να αναζητούν στην αγορά τα υλικά, τα οποία λόγω της μεγάλης ζήτησης στην Ελλάδα από τις εκατοντάδες διαρροές είναι πια δυσεύρετα.

Επίσης στο Δήμο Εορδαίας οι περισσότεροι διευθυντές των σχολείων φρόντισαν να προβούν στη συντήρηση του καυστήρα και να προμηθευτούν πετρέλαιο για να θερμανθούν τα κτίρια. Στο Δήμο Κοζάνης έχουν ήδη ανοιχτεί διάδρομοι στα σχολεία και θερμαίνονται σταθερά στους 15ο C , ώστε να επιτευχθεί η θέρμανσή τους στους 18-19ο C  όταν ανοίξουν. Επειδή αναδεικνύονται συνεχώς προβλήματα, θα κριθεί την Κυριακή η λειτουργία ή όχι των σχολείων, κάτι που θα ισχύσει φυσικά για όλο το Νομό Κοζάνης και με βάση τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Ι.Π.

prlogos.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης