Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης στο Livemedia.gr (Βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το τηλεοπτικό show X Factor. Κατάφερε να κερδίσει το κοινό, το
οποίο τον στήριζε σε κάθε live με τις ψήφους του, με το ταλέντο του αλλά και με την αυθεντικότητα του. 
Η ιστορία του Αλέξανδρου ως καλλιτέχνη ξεκινά με αυτόν να παίζει με το συγκρότημα του σε διάφορα μαγαζιά και κυρίως για φίλους. Η ενασχόληση του όμως με τη μουσική δε θα μπορούσε να σταματήσει εκεί καθώς όπως περιγράφει γι αυτόν η μουσική είναι ανάγκη. Λέει χαρακτηριστικά ότι "είναι σα να αναπνέει". Έτσι, αφιερώνει όλη του την ενέργεια στη μουσική δημιουργία και προσπαθεί να ζήσει μέσα από αυτή. Οι δυσκολίες που βρίσκει μπροστά του είναι αμέτρητες. Το συγκρότημα τελικά διαλύεται και εκείνος για πολύ καιρό τραγουδάει κάθε μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για τους περαστικούς. Με κρύο, με ζέστη, με κάθε τρόπο προκειμένου να μη χρειαστεί να αποχωριστεί το μεγάλο του έρωτα. Το x Factor μπαίνει στη ζωή του το 2016 σχεδόν τυχαία. "Σιγά μη πάρουν εμένα", σκέφτεται καθώς δηλώνει συμμετοχή στο παιχνίδι χωρίς καμία απολύτως προσδοκία. 
Τελικά , όμως, από ότι φαίνεται το ταλέντο του και το πάθος του για τη μουσική κέρδισαν τους κριτές ενώ η "αλήθεια" που κουβαλάει έκανε το κοινό να ταυτιστεί μαζί του και να τον αγαπήσει.
Για αυτή την αλήθεια μας μίλησε λοιπόν ο Αλέξανδρος Πιτσάνης και μας τονίζει ότι κανένα εμπόδιο, κανένας άνθρωπος, καμία οικονομική κρίση δεν μπορεί να σταματήσει έναν άνθρωπο που θέλει μέσα απο την ψυχή του να ασχοληθεί με κάτι. Καθένας πρέπει να αγωνίζεται με ό,τι έχει.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)