KOZANH - Άγρια συμπλοκή στην Κοζάνη το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ ενός 15χρονου, μιας ενήλικης γυναίκας και ενός ηλικιωμένου!

astinomia_peripoliko_vradiΣύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, άγρια συμπλοκή
σημειώθηκε μεταξύ δυο ενηλίκων, με ένα ανήλικο παιδί, 15 ετών περίπου.

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 22:00 στην περιοχή της Σκ’ρκας, δύο διερχόμενα ανήλικα παιδιά στην οδό Ζήση Γιαχνίκα, πέταξαν κροτίδες. Ένας ηλικιωμένος άντρας, ηλικίας 80 ετών περίπου, κάτοικος της περιοχής, φαίνεται να ενοχλήθηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο ηλικιωμένος άντρας επιτέθηκε στον έναν από τους δυο ανηλίκους, με αποτέλεσμα να ρίξει το παιδί στο έδαφος, ενώ στη συμπλοκή επενέβη και μια γυναίκα, οικείο πρόσωπο του ηλικιωμένου άντρα και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τριών.

Στο περιστατικό επενέβησαν άμεσα άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, δίνοντας τέλος στην άγρια συμπλοκή, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει υποβάλει μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο ανήλικος φέρει εμφανή τραύματα στο λαιμό, αμυχές και μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ οι εμπλεκόμενοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα τραύματά τους.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα