ΚΟΖΑΝΗ - Αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, για μετονομασία του δρόμου προς τον Δήμο Κοζάνης σε 19η Μαΐου


Αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, να μετονομαστεί ο δρόμος που περνάει μπροστά από τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, σε 19η Μαΐου, κατέθεσε το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού σωματείου.


Σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, που εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Σανίδης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ελένη Ταϊγανίδη, αναφέρεται: «Κύριε Δήμαρχε. Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου. κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Όπως γνωρίζετε στην πόλη μας υπάρχει και λειτουργεί από τριετίας και πλέον η «ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ» επί της οδού Φιλίππου Β’, που προσδίδει στον τόπο το δικό της χρώμα, καθιστώντας την περιοχή ένα από τα φωτεινότερα σημεία της πόλης.

Επιθυμία – πρόταση της διοίκησης του σωματείου αλλά και του συνόλου του ποντιακού λαού του δήμου είναι η οδός Φιλίππου Β’ να μετονομαστεί σε οδό 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ για την ηθική δικαίωση όλων εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων αδικοχαμένων προγόνων μας στον αλησμόνητο Πόντο αφού η 19η Μαΐου έχει οριστεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ευελπιστούντες πως η Επιθυμία – Πρότασή μας θα τύχει της ομόφωνης έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης.

 Προηγούμενο Επόμενο 
Βρίσκεστε εδώ:    Αρχική   ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Αίτημα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, για μετονομασία του δρόμου προς τον Δήμο Κοζάνης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα