Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της 15η Λαχειοφόρου αγοράς της Π.Ο.Σ.Ε.Α.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν τον Σύλλογο ενισχύοντας την λαχειοφόρο αγορά την οποία πραγματοποίησε.
Σας ενημερώνουμε ότι οι επτά αριθμοί που κερδίζουν από την 39η Κλήρωση του Εθνικού Λαϊκού Λαχείου την 26η Σεπτεμβρίου 2017 είναι κατά σειράν οι εξής :

1ος αριθμός 7941

2ος αριθμός 47838

3ος αριθμός 63754

4ος αριθμός 23811

5ος αριθμός 30698

Παρακαλούνται όσοι έχουν κερδίσει να απευθυνθούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στο τηλέφωνο 210.2430560/27430.29099 ή στον ΣΕΑ Μεσοποταμίας προκειμένου να καταθέσουν τον τυχερό λαχνό και να παραλάβουν τα δώρα τους.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΟΖΑΝΗ - Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

Ιστορική φωτογραφία απ’ το Επισκοπείο της Ι.Μ. Καστορίας

Το ψηφιακό πλανητάριο Ιωαννίνων θαύμασαν τα παιδιά στο 9ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Συνεδριάζει η Επιτροπή συγχώνευσης του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας